Zoek naar:

KNVB Campus en Philips Lighting werken samen aan duurzame verlichting


KNVB Campus en Philips Lighting werken samen aan duurzame verlichting

Eindhoven, Nederland - Philips Lighting heeft vandaag een samenwerking met de KNVB Campus bekend gemaakt. Philips Lighting heeft de verlichting op de KNVB Campus verzorgd en wordt hiermee 'kennispartner' om voetbalvelden te verlichten met duurzame LED-verlichting.

Het contract werd getekend op de KNVB Campus in Zeist door Jan Dirk van der Zee, directeur Amateurvoetbal KNVB en Cor van den Bosch, Commercieel directeur Public & Sports van Philips Lighting. 

Beter licht, energiebesparing én gebruiksgemak

Philips Lighting verlicht al meer dan een halve eeuw sportvelden en stadions en is daarmee wereldwijd toonaangevend.

Jan Dirk van der Zee: “Wij zijn erg blij met Philips Lighting als partner van de KNVB Campus. Philips heeft veel expertise op het gebied van innovatieve duurzame veldverlichting in huis en hier kunnen zowel wij als de meer dan 3000 voetbalverenigingen veel van leren. Samen met Philips Lighting als kennispartner gaan we onze verenigingen via KNVB Assist informeren en adviseren over een duurzaam beleid op de club.”

Cor van den Bosch: “Net als de KNVB Campus heeft Philips Lighting de ambitie om de beste prestaties te leveren en daarom gaan we graag dit innovatiepartnership aan. Onze innovatieve LED-verlichting is kwalitatief veel beter dan de bestaande verlichting en duurzaam in het gebruik waarmee fors op energiekosten wordt bespaard. Een groot voordeel van LED-verlichting is dat het direct aan- en uitgezet kan worden en de verlichting meteen op volle sterkte brandt. Ook kan de verlichting beter worden gericht en ontstaat minder lichtoverlast voor de omgeving.’’

Over de KNVB Campus

De KNVB Campus is de plek waar onze nationale selecties trainen en waar trainers worden opgeleid, scheidsrechters werken aan de arbitrage en bestuurders elkaar ontmoeten. Waar de voetballers van ons land kunnen revalideren. Een plek ook die een aanzuigende werking heeft op mensen die van voetbal houden. Van trainers en coaches, tot onderzoekers en ontwikkelaars van nieuwe producten. Hier ontmoeten mensen elkaar en ontstaan frisse ideeën, worden nieuwe verbanden gelegd en komt het tot verrassende samenwerkingen. Waarmee we de volgende stap kunnen zetten om ons voetbal nog beter te maken.

http://www.knvb.nl/campus