Zoek naar:
https://www.benelux.ledvance.com/nl/professioneel/services/eu-verordeningen

Lancering "Welcome to the connected world of Nedap" campagne


Lancering

Nedap lanceert de "Welcome to the connected world of Nedap" campagne tijdens Light+Building in Frankfurt am Main. Als onderdeel van de campagne onthult het bedrijf een aantal nieuwe features van connected lichtmanagementplatform Luxon.

Nedap presenteert tijdens het event ook haar beproefde projectmethodologie, die is ontworpen om grote en complexe roll-outs uit te voeren en klanten met meerdere locaties te bedienen. Light+Building vindt plaats van 18 tot en met 23 maart.

Nieuwe features 
Eén van de nieuwe Luxon-features die tijdens Light+Building worden gepresenteerd is de Emergency Lighting Module. Deze maakt het organisaties makkelijker om compliant te zijn met veiligheidsvoorschriften en draagt bovendien bij aan het verlagen van de bedrijfskosten van een gebouw. Ook nieuw is de Luxon Switch-app, waarmee gebruikers hun verlichting snel en eenvoudig kunnen aanpassen aan hun behoeften. Zo biedt de app maximale flexibiliteit in het geval dat een gebruiker bij uitzondering moet afwijken van vooraf geconfigureerd verlichtingsgedrag. Nedap verbeterde bovendien de Luxon-rapportagefuncties, die armatuurgegevens samenvatten en inzicht geven in de bijdrage van individuele lichtstrategieën aan de totale energiebesparing.

Projectmethodologie
Stefan Bernards, Proposition Manager Light Controls bij Nedap: "Het doel van onze producten en diensten is om waarde toe te voegen voor eindgebruikers en onze advies- en verkooppartners en hen de voordelen van connected lighting te laten ervaren. Om wereldwijd grote projecten succesvol uit te voeren, hebben we professionele en toegewijde partners nodig. We kijken er dan ook naar uit om tijdens het event onze projectmethodologie te presenteren, die speciaal is ontworpen om grote en complexe roll-outs uit te voeren en klanten met meerdere locaties te bedienen. Ook is Light+Building een uitstekende plek om te laten zien hoe onze connected lighting systemen leveranciers kunnen helpen nieuwe businessmodellen te verkennen."

Over Nedap Luxon
Nedap Luxon is een online lichtmanagementplatform dat duurzaamheidsinitiatieven verbindt met financiële bedrijfsdoelstellingen. Door verlichting toe te spitsen op de behoefte van de gebruiker, brandt verlichting alleen waar en wanneer nodig. Daarnaast geeft het systeem inzicht in prestaties en verbruik, wat toekomstige optimalisaties en proactief onderhoud mogelijk maakt. Met behulp van verschillende dashboards stelt Nedap gebruikers in staat alle bedrijfsvestigingen online binnen één systeem te beheren. Luxon is eenvoudig te combineren met elk gewenst verlichtingssysteem.

Bezoek Nedap op Light+Building 2018: hal 4.0, stand C20

Meer info: www.nedap-luxon.com