Zoek naar:
https://www.benelux.ledvance.com/nl/professioneel/services/eu-verordeningen

LEDVANCE 2016-2018: van lampenfabrikant tot allround LED verlichtingsbedrijf


LEDVANCE 2016-2018: van lampenfabrikant tot allround LED verlichtingsbedrijf

De wereldwijde nummer twee in algemene verlichting presenteert zijn nieuwe gezicht op Light + Building in Frankfurt van 18 tot 23 maart 2018.

In minder dan twee jaar is LEDVANCE getransformeerd van een traditionele lampenfabrikant naar een onafhankelijk, dynamisch en wereldwijd actief verlichtingsbedrijf met een van de meest uitgebreide LED portfolio's. Een goed voorbeeld zijn de LED-armaturen. Wat minder dan twee jaar geleden begon met een basisportfolio, is nu uitgegroeid tot een breed assortiment voor lichtprofessionals en consument. De drijvende krachten zijn de voortdurende uitbreiding van het assortiment, de strenge focus op gebruiksvriendelijkheid en een hoogwaardig productontwerp. Naast de vele nieuwe producten in LED armaturen,

LED lampen en ontwikkelingen binnen SMART HOME, onthult LEDVANCE op Light + Building het nieuw ontwikkelde armatuurontwerp "SCALE". Dit betekent dat LEDVANCE een one-stop-shop is voor hoogwaardige LED producten in een modern ontwerp gecombineerd met  eersteklas (klanten)service.

De toekomst van licht vormgeven - met bijna 100 jaar ervaring op de wereldwijde verlichtingsmarkt
LEDVANCE wordt gedreven door zijn belofte “Advancing Light” en werkt daarom aan  verlichtingstechnologieën van de toekomst om het alledaags gebruik van licht uit te breiden en verbeteren. Hiervoor maakt LEDVANCE dankbaar gebruik van bijna 100 jaar ervaring in de verlichtingsindustrie en de sterke positie als een van de weinige wereldwijde spelers in algemene verlichting met kantoren in meer dan 50 landen en zakelijke activiteiten in meer dan 140 landen.

Enorme uitbreiding LED armatuurportfolio in 2018 - stijlvol, minimalistisch ontworpen
Op basis van de ambitieuze groeidoelstellingen zal LEDVANCE zijn assortiment LED armaturen in 2018 uitbreiden tot meer dan 2.700 producten, wat neerkomt op een vertienvoudiging ten opzichte van 2016. Nog belangrijker dan de enorme aantallen zijn de vertrouwde kwaliteit en uitgebreide functionaliteit van LEDVANCE producten. Van hoogwaardige achtergrondverlichting in huizen of niet-verblindend licht op kantoor tot slimme verlichting in warme, stoffige of vochtige fabrieken. Allemaal op basis van de nieuwste draadloze standaarden - armaturen en LED lampen van LEDVANCE in combinatie met de ultramoderne sensoren dekken vrijwel alle eisen van lichtprofessionals voor een zeer breed scala van industrieën en sectoren, evenals de behoeften van de consument.

De nieuwe designs voor professionele LED-armaturen, verzameld onder de naam 'SCALE', zal voor het eerst worden gepresenteerd tijdens Light + Building.Deze designtaal is in Duitsland ontwikkeld om de moderne uitstraling van LEDVANCE in een driedimensionale vorm te vertalen en de lenigheid en helderheid van het merk LEDVANCE uit te drukken via de producten.

LED lampen voor een breed scala aan taken
LEDVANCE biedt al een uitgebreid portfolio van ultramoderne en steeds meer decoratieve LED lampen en breidt dit enorm uit. Het omvat ook LED lampen en buizen met indrukwekkende technische kenmerken, zoals een lichtstroom tot 190 lumen per watt en een kleurweergave-index (CRI) van 97 tot rendabele en energiezuinige LED retrofitlampen.

Slimme verlichting puur en eenvoudig
LEDVANCE ziet slimme verlichting als de perfecte manier voor consumenten om kennis te maken met  de wereld van slimme woningen. Maar voor consumenten moet slimme verlichting één ding zijn: het moet gemakkelijk zijn. Eenvoudig te integreren in een slim huissysteem en eenvoudig te bedienen  om direct een comfortabelere sfeer te creëren.

Met zijn Smart+ assortiment biedt LEDVANCE consumenten een nieuwe generatie intelligente producten die compatibel zijn met vrijwel alle grote slimme thuisplatformen. Bij Light + Building presenteert LEDVANCE een uitgebreid assortiment voor de ZigBee-wereld - zelfs inclusief de nieuwste ZigBee 3.0-standaard - en zijn nieuwe producten die speciaal zijn ontworpen voor de

Apple-omgeving. Assistenten zoals Alexa van Amazon en Siri van Apple bieden een handige manier om apparaten met spraakopdrachten te bedienen. En in het geval van Apple en Amazon is er geen behoefte aan een extra gateway.

Human Centric Lighting (HCL), oftewel licht met biologische effecten om ons welzijn te verbeteren,
is een belangrijk aandachtspunt voor LEDVANCE. In dit verband is het van cruciaal belang dat LEDVANCE een van de eerste aanbieders is die oplossingen op de markt brengt die een positief effect kunnen hebben op het welbevinden, de gemoedstoestand en motivatie en die tegelijkertijd zo eenvoudig mogelijk kunnen worden geïnstalleerd en gebruikt.
LEDVANCE wil graag dat HCL een integraal onderdeel is van algemene verlichting.

Tijdens Light + Building presenteert LEDVANCE ​​een HCL productconcept, een slimme lichtschakelaar die het licht in een vergaderruimte automatisch aanpast aan de hoeveelheid beschikbaar daglicht maar waarmee ook verschillende verlichtingsmodi kunnen worden ingesteld.

LEDVANCE zal een ​​full-range leverancier worden voor algemene LED verlichting en daarom een ​​sterke partner zijn voor klanten in professionele en retailmarkt wereldwijd alsmede voor eindgebruikers.

CEO van LEDVANCE, Dr. Jacob C. Tarn, zegt over de dynamische ontwikkeling van het bedrijf: "LEDVANCE heeft een lange weg afgelegd sinds de laatste Light + Building in 2016. Het afsplitsen van OSRAM, de verandering van eigenaar, de succesvolle uitbreiding naar de LED armaturenmarkt, de vele toevoegingen aan het LED lampen portfolio en de SMART HOME producten hebben een solide basis gelegd voor toekomstige groei. De geplande transformatiemaatregelen, zoals de consolidatie van ons productie- en logistiek landschap, zijn ook goed en belangrijk. Onze blik is  gericht op het verder vormgeven van de toekomst van het licht samen met onze klanten en partners. Ons doel is duidelijk: De nummer één zijn van de wereld in algemene LED verlichting.
Voor ons is Light + Building een belangrijke mijlpaal in dit nieuwe en opwindende hoofdstuk in de geschiedenis van ons bedrijf. "

Voor meer informatie over LEDVANCE op Light + Building zie onze Light + Building Online Special: https://lb.ledvance.com/2018/index.jsp