Zoek naar:
https://www.benelux.ledvance.com/nl/professioneel/services/eu-verordeningen

LEDVANCE breidt port-folio van LED strip-systemen en services uit


LEDVANCE breidt port-folio van LED strip-systemen en services uit

Nieuwe Tunable White, RGBW en RGB LED strips, evenals LED drivers zorgen voor een nog breder productgamma van op maat gemaakte verlichtingstoepassingen. De duidelijke segmentatie in de klassen Superior, Performance en Value maakt het mogelijk om snel en betrouwbaar de juiste producten te vinden.

LEDVANCE breidt het portfolio van LED strip-systemen uit met een uitgebreid gamma aan professionele verlichtingstaken. Het systeem met dynamische LED strips is nu uitgebreid met RGBW- en RGB-versies, zodat gebruikers effectief accenten kunnen leggen in elke omgeving. En met Tunable White is het eenvoudig om te schakelen tussen activerend licht voor het werk en sfeervol warm licht om te ontspannen. De nieuwe DALI-2-drivers ondersteunen nu een groter aantal combinaties en toepassingen. Het uitgebreide LEDVANCE LED strip-systeem is vanaf september 2020 beschikbaar. De systeemoplossingen bestaande uit flexibele LED strips, drivers en accessoires kunnen eenvoudig worden geconfigureerd, gecombineerd en geïnstalleerd en hebben een garantie tot vijf jaar.

 

Uitgebreide services voor installateurs 

Installateurs profiteren van extra ondersteuning zoals de snelle en intuïtieve LED Strip System Configurator online op www.benelux.ledvance.com/led-strip-configurator. In een paar snelle stappen kunnen ze de verlichtingseisen (bijv. te verlichten lengte, lichtkleur en helderheid), het type montage (binnen/buiten voor IP-bescherming), de accessoires, de bedrijfsmodus en de stuurprogramma's definiëren. De configurator genereert dan automatisch een overzichtslijst met alle benodigde componenten en nuttige informatie over de montage. 

Naast de online configurator biedt LEDVANCE een nieuw, overzichtelijk online trainingsportaal voor verlichtingsprojecten met verschillende toepassingsgerichte eLearning-cursussen. Installateurs kunnen zich registreren op training.ledvance.com en direct profiteren van de training.