Zoek naar:

LEDVANCE en BINK realiseren LED verlichtingsproject bij KSE School


LEDVANCE en BINK realiseren LED verlichtingsproject bij KSE School

LEDVANCE heeft samen met Installatiebedrijf BINK een verlichtingsprojectvoltooid bij de KSE School in Etten-Leur (NL). Dit project, gericht op het moderniseren van de verlichtingsinfrastructuur van de school naar moderne LED-technologie, heeft niet alleen geleid tot aanzienlijke energiebesparingen, maar heeft ook een positieve impact gehad op de leeromgeving van studenten en docenten.

Vanaf de eerste planning tot de voltooiing van het project hebben de experts van LEDVANCE en BINK een flexibele en klantgerichte service geboden. De implementatie van nieuwe Ledverlichting heeft het energieverbruik van de school met meer dan 60% verminderd, wat resulteerde in aanzienlijke besparingen op de energierekening en de ecologische voetafdruk van de instelling. Een opvallend kenmerk van de nieuwe verlichting is de heldere en gelijkmatige verlichting die een omgeving creëert die bevorderlijk is voor betere concentratie en effectief werk voor zowel studenten als docenten. Het verlichtingsconcept, geadviseerd door LEDVANCE in samenwerking met BINK, omvatte hoogwaardige UGR<16 IndiviLED® Panel 600 LED-armaturen die goed geschikt zijn voor de uitdagende schoolomgeving. Daarnaast werd in de algemene ruimtes gebruik gemaakt van de LEDVANCE Downlight Comfort 3CCT downlights en de Panel IP54 in speciale ruimtes.
Naast de aanzienlijke energiebesparing van 60%, zullen de zeer lange nominale levensduur van de LED-armaturen en een garantie tot 5 jaar bijdragen aan het verlagen van de kosten voor service en onderhoud. Het verlichtingsproject bij de KSE School  illustreert de voordelen van geavanceerde LED-technologieën in het verbeteren van energie-efficiëntie, het verminderen van operationele kosten en het creëren van een optimale leeromgeving voor studenten en docenten.

“We werken al jaren samen met Bink. Bij het vervangen van onze traditionele verlichting kwamen we weer bij Bink uit. Het resultaat is een heldere school met een frisse uitstraling. En niet te vergeten een lagere energierekening”, aldus Leon Geers van de KSE Scholengemeenschap.

G-PM8QG98C1Q