Zoek naar:

LEDVANCE Introduceert IndiviLED Everloop:duurzame en circulaire armaturen


LEDVANCE Introduceert IndiviLED Everloop:duurzame en circulaire armaturen

In 2023 introduceerde LEDVANCE een premium submerk voor alle duurzaamheidsinitiatieven van het bedrijf onder de naam LEDVANCE LOOP. Dit omvat alle inspanningen en maatregelen binnen het bedrijf om de verlichtingsindustrie te helpen transformeren. LEDVANCE LOOP bevat ook circulaire producten die zijn ondergebracht in de EVERLOOP-serie.

"EVERLOOP is ons antwoord op de uitdaging om van een lineaire naar een circulaire levenscyclus voor armaturen te gaan en zo bij te dragen aan het plan van de EU om elektronisch afval te verminderen", zegt Derek Mc Millan, CEO bij LEDVANCE Benelux. "Het belangrijkste kenmerk van EVERLOOP armaturen is dat kritieke onderdelen, zoals de lichtbronnen en drivers, gemakkelijk kunnen worden geüpgraded of vervangen, met beschikbare reserveonderdelen. Dat maakt het armatuur EVER-lasting. In de toekomst willen we deze functie in meer van onze series armaturen integreren om materiaal te besparen en afval te minimaliseren." 

 

LEDVANCE introduceert op Light+Building 2024 IndiviLED Everloop: armaturen met gemakkelijk vervangbare componenten zoals LED-lichtbronnen en drivers. IndiviLED EVERLOOP is niet alleen een duurzame keuze, maar ook een handige keuze voor
installateurs en facility managers. LEDVANCE Linear IndiviLED Everloop is beschikbaar met zowel directe als indirecte versies met respectievelijk aan/uit- of DALI-opties.
Daarnaast biedt de serie CRI90 en UGR<19, waardoor deze perfect geschikt is voor kantoortoepassingen. Met de beschikbare accessoires is het voor lichtontwerpers mogelijk om een compleet lichtlijnsysteem te realiseren voor kantoren en werkplekken.

LEDVANCE geeft een garantie van 5 jaar.

G-PM8QG98C1Q