Zoek naar:

LEDVANCE LED lampen portfolio uitgebreid met Energielabel B voor optimale energie- en kostenbesparingen


LEDVANCE LED lampen portfolio uitgebreid met Energielabel B voor optimale energie- en kostenbesparingen

Energiebesparende dimbare LED lampen met energielabel B (conform ELR/SLR) vullen het algemene verlichtingssegment onder de merknaam 
LEDVANCE aan. Deze nieuwe range is inzetbaar voor residentiŽle en professionele toepassingsgebieden, zoals woonhuizen, hotels en restaurants.

De LEDVANCE LEDVANCE LED Classic A EEL-B Superior Class met energielabel B zijn hoog efficiënte dimbare LED lampen als vervanging voor respectievelijk 40W, 60W, 75W of 100W Classic A traditionele lichtbronnen met E27 lampvoet. Alle versies hebben een rendement van 185 lumen/watt en zijn dimbaar op vele typen LED lampen dimmers. Daarnaast hebben deze LED lampen een lange levensduur van 50.000 uur en zijn ze geoptimaliseerd voor frequente schakelcycli (tot 500.000x). Dit maakt deze range ideaal geschikt voor gebruikers die optimaal willen besparen op onderhouds- en energiekosten. Ten opzichte van een standaard LED lamp is de energiebesparing 60%.

De lampen hebben een kleurtemperatuur van 2.700K en zijn verkrijgbaar in filament- en matte versies. De garantie is 5 jaar.

G-PM8QG98C1Q