Zoek naar:
https://www.benelux.ledvance.com/nl/professioneel/services/eu-verordeningen

Light + Building 2018: LEDVANCE presenteert een uitgebreid portfolio van nieuwe LED armaturen, LED lampen en slimme thuis producten.

Van 18 tot 23 maart presenteren meer dan 2.600 bedrijven hun nieuwste producten en diensten in Frankfurt op Light + Building 2018, s werelds grootste vakbeurs voor verlichtings- en bouwsystemen.

Op stand B10 in hal 2.0 zal LEDVANCE, een van 's werelds leidende verlichtingsaanbieders, zich richten op de nieuwste generatie geïntegreerde LED armaturen voor de professional en de consument. De aanwezigheid van LEDVANCE zal ook gekenmerkt worden door zijn sterk uitgebreide portfolio van slimme verlichtingsoplossingen en moderne LED lampen.

Om de twee jaar biedt Light + Building de verlichtingsindustrie het grootste podium ter wereld om nieuwe producten te presenteren. Op Light + Building 2016 werd niet alleen LEDVANCE onthuld als de toekomstige naam van de algemene verlichtingsdivisie van OSRAM, maar kregen klanten ook de eerste kans om de LED armaturen van LEDVANCE te zien. Sindsdien heeft het armatuursegment zich ontwikkeld tot de snelst groeiende discipline van het bedrijf.

LEDVANCE zet dit succesverhaal voort en lanceert in de loop van dit jaar meer dan 700 nieuwe aantrekkelijke, aansluitklare, energie- en kostenbesparende LED armaturen voor de professional en consument. Veel van deze armaturen zijn te zien in de stand B10 in hal 2.0 op Light + Building.

De focus voor LEDVANCE ligt op de vele en gevarieerde verlichtingsvereisten van gebruikers in een zeer breed scala van toepassingen - van kantoorgebouwen en winkels tot productiefaciliteiten en het huis.

Voor kantoren, bijvoorbeeld, zullen verschillende armaturen in verschillende ontwerpen worden getoond, allemaal eenvoudig te installeren en die een verblindingsvrij licht van de hoogste kwaliteit bieden. In combinatie met een Smart Office-sensor, is het mogelijk om een groot aantal van deze armaturen in een gecombineerde DALI- en Zigbee omgeving te integreren die  eenvoudig te bedienen zijn. LEDVANCE zal ook een slimme lichtschakelaar demonstreren die speciaal is ontworpen voor interactief werken in vergaderruimtes en kantoren. De schakelaar - nog steeds in de prototypefase – zorgt voor automatische aanpassing van het kunstlicht bij veranderingen in natuurlijk daglicht. Tegelijkertijd biedt het een intuïtieve gebruikersinterface voor het eren van verschillende verlichtingsmodi om aan individuele vereisten te voldoen. Op deze manier kan licht worden gebruikt om een biologisch effect te creëren, zoals bijdragen aan het verhogen van de concentratie.

Nog een voorbeeld van een toepassing voor een specifieke sector is de grote ie nieuwe en robuuste LED armaturen die zijn ontworpen om bestand te zijn tegen hete, stoffige en vochtige industriële productieomgevingen. De armaturen kunnen eenvoudig in bestaande installaties worden geïntegreerd, in korte tijd worden afgeschreven en hebben zeer weinig onderhoud nodig. Flexibele en intelligente bedieningsmogelijkheden zijn beschikbaar via een Smart Industry Sensor die DALI- en Zigbee connectiviteit biedt.

Een ander hoogtepunt van LEDVANCE op Light + Building 2018 is de enorm uitgebreide portfolio van slimme Smart Home producten voor consumenten. Lampen, armaturen en slimme stopcontacten voor de Apple HomeKit. Of op Zigbee 2.0 gebaseerde producten voor binnen en buiten die naadloos werken met o.a. Amazon Echo Plus. De verlichting kan vervolgens gemakkelijk worden bestuurd met spraakopdrachten, eigen lichtscènes kunnen worden gekozen en “als-dan-scenario's” kunnen worden geautomatiseerd.

Ook wordt het veel grotere aanbod van energiezuinige LED lampen getoond, waaronder nieuwe stijlvolle modellen uit de Vintage 1906 Edition en professionele armaturen met uitstekende kleurweergave voor bijvoorbeeld winkelverlichting.

Meer informatie is te vinden op www.lb.ledvance.com/2018.