Zoek naar:

Luminext Smart Lighting webinar op donderdag 17 september


Luminext Smart Lighting webinar op donderdag 17 september

Het Luminext Smart Lighting webinar op donderdag 17 september a.s. gaat over het beheren en aansturen van het veelzijdige openbare verlichtingslandschap met één centraal softwareplatform.

Tijdens dit webinar vertellen Senior Account Manager Marcel Hollanders en Business Analyst Leffert de Weerd van Luminext waarom een centrale cockpit voor alle openbare verlichting handig is en hoe het werkt.

Het slim managen van een veelzijdig openbare verlichtingslandschap

Voor elk deelgebied in de stad zijn er andere eisen als het om de openbare verlichting gaat. Zo is het in het uitgaansgebied prettig als de straatverlichting fel brandt zodra de kroegen sluiten, is extra goed zicht nodig voor meer veiligheid op gevaarlijke kruisingen en mag de openbare verlichting op stille wegen en in het buitengebied zoveel mogelijk worden gedimd om energie te besparen en voor natuurbehoud.

Deze verschillende functionaliteiten in de stad vragen om andere hardware en het is uiteraard wenselijk als die allemaal met één softwareplatform kunnen worden beheerd en aangestuurd. Tijdens dit webinar laten we zien hoe de Luminizer software fungeert als centrale cockpit voor het beheren, aansturen en monitoren van alle typen en merken verlichtingshardware.

Programma

- Het veelzijdige openbare verlichtingslandschap beheren en aansturen vanuit één centraal softwareplatform

- Praktische voorbeelden

- Discussie en vragen
 

Registreren 

Dit webinar vindt plaats op donderdag 17 september 2020 van 10 uur tot 11 uur. Deelname is kosteloos. Aanmelden is mogelijk op Luminext.eu.