Zoek naar:

LUXIMPROVE SPORTVELDVERLICHTING WORDT LI SPORTS


LUXIMPROVE SPORTVELDVERLICHTING WORDT LI SPORTS

LuxImprove Sportveldverlichting, d leverancier van verlichting voor sportaccommodaties, heeft haar naam gewijzigd. Vanaf nu gaat het verlichtingsbedrijf verder onder de naam LI sports.

Het bedrijf uit Kruiningen is in 2011 begonnen vanuit LuxImprove B.V. “Omdat we de laatste jaren steeds meer projecten in de sportsector aannamen en ons hierin verder wilden specialiseren, hebben we in 2019 alle verlichtingsprojecten voor sportaccommodaties ondergebracht in een nieuw bedrijf; LuxImprove Sportveldverlichting. Om verwarring tussen beide bedrijfsnamen te voorkomen, hebben we ervoor gekozen om vanaf nu verder te gaan onder de naam LI sports”, aldus Joran de Witte (directeur LI sports).

Van lichtplan tot installatie

LI sports is dé lichtspecialist van kwalitatieve en duurzame ledverlichting voor sportclubs in de Benelux. Met energiezuinige lichtoplossingen helpt het bedrijf sportaccommodaties met het realiseren van hun duurzaamheidsdoelstellingen. Het complete proces wordt begeleid, van een lichtplan op maat tot installatie van de verlichting. Van sportvelden tot kantines en van sporthallen tot zwembaden: elke club of gemeente kan bij het Zeeuwse bedrijf terecht.

Voorkeursleverancier sportbonden

De Witte: “We onderscheiden ons met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Een bekend A-merk is niet per definitie de beste oplossing voor elke situatie. De basis is het lichtplan en het lichtresultaat. Vervolgens kijk je tegen welke investering en toekomstige exploitatiekosten je dit resultaat kunt behalen. Inmiddels kozen al vele sportverenigingen voor ons bedrijf en selecteerden de KNVB, KNHB en de KNLTB ons als voorkeursleverancier voor De Groene Club. Daar worden wij elk half jaar getoetst op prestaties en prijs-kwaliteit, zodat clubs altijd het beste aanbod krijgen.”

G-PM8QG98C1Q