Zoek naar:

LUXOR LICHT introduceert de CRUISER 2 LED armatuur.


LUXOR LICHT introduceert de CRUISER 2 LED armatuur.

De CRUISER 2 LED is uitermate geschikt voor industriële applicaties en kan tevens worden toegepast in sportaccommodaties (Ballwurfsicherheit certficaat) en voedingsmiddelenindustrie (HACCP gecertificeerd). Hierdoor is de CRUISER 2 LED een breed toepasbaar armatuur.

De overheid wil strenger gaan handhaven op de energiebesparingsverplichting van bedrijven. In de wet milieubeheer staat bijvoorbeeld dat bedrijven verplicht zijn om energiebesparende maatregelen te nemen als deze binnen 5 jaar kunnen worden terugverdiend. Uit onderzoek is gebleken dat het vervangen van de huidige verlichting naar LED één van de meest gekozen opties is.

Met een efficiëntie van ruim 120 lumen per watt voldoet de CRUISER 2 LED aan de eisen van RVO en komt dus in aanmerking voor Energie-investeringsaftrek (EIA). Deze regeling levert u gemiddeld 11 % voordeel op. Bovendien zorgen energiezuinige investeringen voor een lagere energierekening. Voor 2019 is hiervoor een budget van € 147 miljoen.

De CRUISER 2 LED is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en vermogens. Verder kan de CRUISER  voorzien worden van diverse sturingen en aansluitmogelijkheden. Door een breed scala aan beschikbare accessoires kan de CRUISER op meerdere manieren eenvoudig worden gemonteerd.