Zoek naar:

Luxueuze serie liniLED® handleuningen uitgebreid met nieuwe vormen


Luxueuze serie liniLED® handleuningen uitgebreid met nieuwe vormen

Met trots presenteren wij ons uitgebreide liniLED® Handrail serie! Naast de ronde liniLED® Handrail 42,4 mm en liniLED® Handrail 48,3 mm, zijn nu ook de liniLED® Handrail 60x40 mm (rechthoekig) en de liniLED® Handrail 40x40 mm (vierkant) beschikbaar.

Eveneens als de ronde versies kunnen de nieuwe handrails zowel aan de wand als vrijstaand worden gemonteerd. De wandbeugels en de baluster aansluitstukken zijn ontworpen om vrij te kunnen bewegen in het profiel, zonder hierbij de doorlopende lichtlijn te onderbreken. Tijdens de montage kunnen de posities van de beugels en de aansluitstukken eenvoudig worden aangepast. De maximale lengte van de totale eenheid is 6 meter en kan eenvoudig mechanisch of door middel van lassen worden gemonteerd. Alle handrails zijn geschikt voor binnen- en buitentoepassingen. Echter, geadviseerd wordt om de ronde 48,3 mm handrail voor buitenprojecten te gebruiken.

De roestvrij stalen (AISI 316) liniLED® Handrail is een revolutionair handleuning systeem, waarmee een functionele en veilige omgeving kan worden gecreëerd. Door liniLED® Top LED strips (24 V DC) te integreren, heeft de liniLED® Handrail dezelfde voordelen als een LED armatuur: energiezuinig met een verwachte levensduur van meer dan 50.000 uur. Ideaal voor langdurige binnen en buiten projecten (IP65) in verschillende sectoren, zoals: architectuur, infrastructuur, bouw, zorg en horeca.
 
De hoogwaardige, flexibele liniLED® Top LED strips hebben een unieke co-extrusie technologie met ingebouwde reflectie, dat een optimaal lichtbeeld garandeert. De liniLED® Top LED strips zijn verkrijgbaar in drie verschillende lichtintensiteiten (Deco max. 113 lm/m, Power max. 417 lm/m en HP max. 689 lm/m) en diverse kleuren: Ultra Warm Wit 2400K, Extra Warm Wit 2700K, Warm Wit 3000K, Natuurlijk Wit 4000K en Koud Wit 6500K. De Deco en Power varianten zijn tevens verkrijgbaar in de kleuren: Rood, Groen, Blauw en Amber.