Zoek naar:

MARTIN VERDEGAAL VANAF 16 MAART 2015 ALGEMEEN DIRECTEUR VAN REXEL NEDERLAND


MARTIN VERDEGAAL VANAF 16 MAART 2015 ALGEMEEN DIRECTEUR VAN REXEL NEDERLAND

Gouda, 10 maart 2015 - Rexel is verheugd dat Martin Verdegaal per 16 maart 2015 benoemd is als de nieuwe Algemeen Directeur van Rexel Nederland. Deze benoeming zal Rexels organisatie en management in Nederland verder versterken en verscherpen. Martin Verdegaal volgt Martin Whitby, Commercieel Directeur van Noord-Europa, op die op interim-basis als CEO aan Rexel Nederland verbonden was.

Martin Verdegaals benoeming verstevigt Rexels management om de businesstransformatie in Nederland  verder te accelereren. Een verbeterde klantgerichtheid en organisatie-effectiviteit voor een winstgevende organische en externe groei, zijn hierin belangrijke speerpunten. Verdegaal is afkomstig van de Flamco Groep (onderdeel van Aalberts Industries NV). Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige componenten voor toepassing in HVAC-systemen. Verdegaal was, meer dan 25 jaar lang,  in diverse leidinggevende posities werkzaam in de groothandelindustrie.

Henri-Paul Laschkar, Senior Vice President Noord-Europa is verheugd dat Verdegaal leiding gaat geven aan de Nederlandse tak van Rexel: "Martin heeft een bewezen staat van dienst als het gaat om het bouwen aan en veranderen van businesses. Daarnaast heeft hij veel ervaring opgebouwd als senior leidinggevende in de groothandelindustrie.” Rexel blijft hierdoor de meest innovatieve partner voor haar relaties.

Biografie
Martin Verdegaal (50) begon zijn carrière bij Elauma BV. Bij opvolgende werkgevers in de groothandelindustrie (Schneider, Philips) ontwikkelde hij zijn managerskwaliteiten. In 2002 trad Verdegaal aan bij groothandel Vegro (Solar), waar hij de functie van Managing Director bekleedde. In 2009 faciliteerde Verdegaal de fusie met Solar. In zijn laatste rol bij Flamco Holding BV was Verdegaal Managing Director. In deze functie was hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van een nieuwe strategie en ERP-systeem.