Zoek naar:

Meyer heeft nieuwe schijnwerperserie: de Monospot


Meyer heeft nieuwe schijnwerperserie: de Monospot

De serie is innovatief op technologisch vlak en qua design. De serie bestaat uit vier verschillende groottes met verschillende wattages. Deze varianten zijn leverbaar met een montagebeugel of met paalbevestiging, in verschillende kleurtemperaturen.

Design
Het puristische design en zijn compacte afmetingen zorgen ervoor dat de Monospot feilloos en discreet binnen elke architectonische omgeving wordt opgenomen. De behuizing van de Monospot is vrij van uitsteeksels, waardoor vuil en stof geen kans krijgen zich op te hopen.

Lichtdistributie
De Monospot is verkrijgbaar met veel verschillende lichtverdelingen. Naast de standaard lichtverdelingen is er bijvoorbeeld de Street Optic uitvoering. Daardoor kan de Monospot ook ingezet worden als straatverlichting op plekken waar de verlichting niet alleen functioneel maar ook mooi moet zijn.

Flexibel
De Monospot is ook verkrijgbaar als Vario Optic uitvoering. Bij deze variant is het mogelijk om van buitenaf de stralingshoek aan te passen, terwijl de schijnwerper is ingeschakeld. Deze manier van instellen maakt het armatuur erg flexibel, wat handig is in het geval van aanlichten van bijvoorbeeld landschappen.