Zoek naar:

Minder energieverbruik voor Friesland College Leeuwarden door LED verlichting


Minder energieverbruik voor Friesland College Leeuwarden door LED verlichting

Wij mochten de huidige verlichting vervangen door onze LED oplossingen bij één van de grootste MBO-scholen in Nederland. Het Friesland College is een ROC met 130 opleidingen. Met de nieuwe verlichting worden er mooie besparingen gerealiseerd.

Een laag energieverbruik is erg fijn in tijden van blijvende, stijgende energieprijzen. Minder energieverbruik betekent minder geld per maand naar energiekosten en meer ruimte voor investering in andere elementen binnen verduurzaming. Dit kan doormiddel van een overstap naar LED verlichting. Door de huidige, conventionele verlichting te vervangen door LED heeft Friesland College Leeuwarden minder energieverbruik per jaar. Er wordt 16655 kg minder CO₂ en 12506 gr zwavel uitgestoten. Dit is een besparing van 833 bomen (1 boom = 20 kg CO₂).

Besparen op energieverbruik
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) heeft de term ‘frisse scholen’ in het leven geroepen. Een frisse school is een schoolgebouw met een laag energiegebruik en gezond binnenmilieu. Hieronder valt de luchtkwaliteit, temperatuur, comfort, licht en geluid. Het energiegebruik van veel scholen is dan ook erg hoog. LED verlichting is een middel om het energiegebruik te verlagen, maar draagt ook bij aan het verbeteren van het binnenmilieu. Hiermee kunt u dus al snel voldoen aan de eisen die worden gesteld aan een frisse school. 

LED verlichting voor uw schoolgebouw
Wilt u ook uw gebouw verduurzamen en een frisse school worden? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder.
Deze scholen profiteren ook van LED van Saled:

MBO Amersfoort
Horizon College Alkmaar, Hoorn en Heerhugowaard
12 scholen van De Vier Windstreken Gouda

G-PM8QG98C1Q