Zoek naar:

MORE WHITE: 300+ nieuwe SLV producten


MORE WHITE: 300+ nieuwe SLV producten

Begin mei verschijnt er een gloednieuwe catalogus van SLV: MORE WHITE 2017, met ruim 300 nieuwe producten en innovaties. De MORE WHITE vormt de perfecte aanvulling op de BIG WHITE catalogus.

Begin mei verschijnt er een gloednieuwe catalogus van SLV: MORE WHITE 2017, met ruim 300 nieuwe producten en innovaties. Voorzien van prachtige projectfoto's en verwijzingen naar alle gerelateerde producten in de BIG WHITE 2017. De MORE WHITE vormt de perfecte aanvulling op de BIG WHITE catalogus.

Met SLV blijft u altijd bij de tijd! In onze meest recente publicatie van deze lente, de MORE WHITE 2017, presenteren wij u de nieuwste trends voor zowel OUTDOOR als INDOOR toepassingen. Deze aanvulling op onze hoofdcatalogus, de BIG WHITE 2017, informeert u over onze meest recente ontwikkelingen en lichtconcepten. SLV is verheugd om een grote verscheidenheid aan toepassingen en technische oplossingen te bieden voor uw dagelijkse werkzaamheden als architect, licht- of interieurontwerper, of elektrotechnisch installateur.

Reserveer nu alvast uw gratis exemplaar op www.morewhite.nl en ontvang deze begin mei per post.