Zoek naar:

Nefkens Amersfoort maakt duurzame overstap naar LED verlichting


Nefkens Amersfoort maakt duurzame overstap naar LED verlichting

Amersfoort, 8 November 2019. Vorige maand is er wederom een filiaal van autodealer Nefkens van LED verlichting voorzien.

Dit keer koos de Peugeot dealer ervoor met de vestiging in Amersfoort de overstap naar LED te maken. Het is de vijfde vestiging van Nefkens die op deze manier flink gaat besparen.

In samenwerking met LED leverancier Saled werd tijdens eerdere projecten al voor de showrooms in Naarden, Hilversum, Utrecht en Nieuwegein de overstap naar LED gemaakt. In het pand in Amersfoort is in twee dagen tijd de verlichting in de werkplaats, het magazijn, de opslag en de kantine op een snelle en efficiënte manier vervangen door deze duurzame verlichting.

Fikse reductie van energieverbruik
Dankzij de overstap op LED gaat de vestiging in Amersfoort jaarlijks enorm besparen op het energieverbruik: dit is maar liefst 17.918 kWh. Daarnaast worden de uitstoot van co2 en zwavel respectievelijk met 10.142 kg en 7.615 gr gereduceerd. Dit maakt de overstap een milieubewuste keuze. Daarnaast zorgen de flinke besparingen ervoor dat de investering al binnen 3.5 jaar is terugverdiend.