Zoek naar:
https://www.benelux.ledvance.com/nl/professioneel/services/eu-verordeningen

Nieuw: SDT-match van Regiolux


Nieuw: SDT-match van Regiolux

Balvaste lichtlijnen voor sportaccommodaties

Met de balvaste uitvoering van het SDT-lichtlijnsysteem heeft Regiolux het assortiment uitgebreid en een nieuwe toepassing gecreëerd met optimale verlichting voor sportaccommodaties. De lichtlijnen zijn extreem robuust en garanderen optimale lichtomstandigheden voor elke sport.

Zij zijn uitvoerig getest en betrouwbaar balvast volgens DIN VDE 0710 deel 13, DIN 18032-3, dus geschikt voor gebruik in multifunctionele, sport- en tennishallen. Met de lichtlijnen wordt voldaan aan de vereiste criteria voor de verlichting van sportaccommodaties. Het rendement kan verhoogd worden door het systeem te combineren met het netlife lichtmanagement van Regiolux.

De verwisselbare LED-armatuurunits van het snelmontagesysteem, met zeer efficiënte individuele lenzen, is verkrijgbaar in twee verschillende lengtes (ca. 1.500 en ca. 2.250 mm). Ze zijn variabel te positioneren en met verschillende bevestigingsmogelijkheden ook schuin en naar het speelveld gericht te gebruiken.

SDT-match scoort met een zeer goede antiverblinding en gelijkmatige verlichting van het speelveld.

Afhankelijk van het toepassingsgebied is een breed- of diep-/breedstralende lichtverdeling mogelijk. Er kan ook worden gekozen voor verschillende lichtstroompakketten tot 15.000 lm met een piekrendement van 181 lm / W. Hoogwaardige leds in neutraalwit licht (4.000 K) zorgen voor een goede kleurweergave (RA≥80) en een lange levensduur van 50.000 uur. De lichtlijnen zijn geschikt voor omgevingstemperaturen tot +35 ° C. Nieuwe accessoires en een meegeleverde veiligheidsbeugel maken het verlichtingssysteem compleet.