Zoek naar:

Nieuwe BIG WHITE 2018 catalogus van SLV: jubileum editie!


Nieuwe BIG WHITE 2018 catalogus van SLV: jubileum editie!

Medio oktober wordt de BIG WHITE 2018 catalogus van SLV Nederland gepresenteerd. Het jaar 2018 zal voor SLV een speciaal tintje hebben, omdat het 10-jarig jubileum van de BIG WHITE catalogus wordt gevierd.

De “grote witte” catalogus met het verlichtingsassortiment van het Duitse merk is al jaren een begrip in de markt. Net als voorgaande edities bevat de nieuwste uitgave veel nieuwe producten en innovaties (meer dan 500). In het bijzonder op het vlak van hoogwaardige verlichting voor buiten, hotels, winkels en kantoren. De BIG WHITE 2018 is de meest omvangrijke catalogus in de historie van SLV, met meer dan 1000 rijk geïllustreerde pagina’s. Het vormt een onmisbaar gereedschap voor elke elektrotechnisch installateur, lichtplanner, interieurontwerper en architect.

Naast de toevoeging van de extra pagina’s, is de volgorde en indeling van de technische gegevens is verder geoptimaliseerd. De belangrijkste voordelen en kenmerken per product zijn direct te zien, alsmede in welke kleuren en andere varianten een product leverbaar is.

In de BIG WHITE 2018 is bijzondere aandacht voor het MIX & MATCH concept van SLV, waarmee iedereen eenvoudig en flexibel zijn eigen stijl en sfeer in verlichting kan samenstellen. Maar ook voor het groeiend aantal “Dim to warm” producten, waarbij de kleurtemperatuur van het licht warmer wordt naarmate men verder dimt. Steeds meer armaturen zijn draadloos te besturen met het VALETO Smart Home Systeem. Verder leest u over de materialen die de producten een uniek karakter geven en ontmoet u de internationale designers die de producten ontwerpen.

En tenslotte nog een voordeel: dankzij de groei van SLV als wereldwijd merk, kunnen veel producten tegen steeds betere prijzen worden aangeboden. Prijs en kwaliteit in perfecte harmonie.