Zoek naar:

Nieuwe collectie extra grote deco LED-kooldraadlampen van Philips


Nieuwe collectie extra grote deco LED-kooldraadlampen van Philips

Eindhoven - Signify brengt een nieuwe collectie extra grote Philips-ledlampen op de markt. Ze combineren de charme van een oude gloeilamp met de beste LED-technologie. Deze decoratieve 'kooldraad' ledlampen passen in elke ruimte waar je een industrial chique of vintage accent wil. Mooi als opvallend middelpunt, maar ook in een groepje bij elkaar.

Door te dimmen bepaal je precies de juiste sfeer voor elke gelegenheid of stemming. Of het nu gaat om een ​​gezellige etentje of een familiebijeenkomst. Er zijn twee series ontworpen met verschillende looks in gedachten: het vintage-assortiment voor een traditionele ambiance en het moderne assortiment voor een minimalistische en eigentijdse indruk. Bij beide series is aandacht besteed aan de vorm van de gloeidraad, de coating van de lampen en het bijbehorende snoer.

 

"Geïnspireerd door de grote gloeilampen die jaren geleden voor vuurtorens zijn gefabriceerd, speelt  onze collectie deco ledlampen in op de verlichtingstrend waarbij de lamp het woord doet", volgens Rowena Lee, senior vice president, Business Group LED van Signify.

De nieuwe ledlampen zijn beschikbaar in een aantal bijzondere vormen, waaronder: 'Globe', 'Teardrop' en een 'buisvormig' model. De lampen kunnen worden geleverd met een snoer van twee meter en kunnen afzonderlijk worden gemonteerd of in groepen worden gehangen om meer visuele impact te maken.

De lampen in beide reeksen hebben een levensduur van 15.000 branduren wat in de praktijk overeenkomt met meer dan 13 jaar. Het vintage-assortiment heeft een kleurtemperatuur van 2000 Kelvin in een E27 fitting en levert 470 lumen (40 Watt gloeilamp); het moderne assortiment heeft een kleurtemperatuur van 4000 Kelvin in een E27-fitting en levert 270 lumen (25 Watt gloeilamp). Het Philips vintage deco-assortiment heeft een adviesprijs van EUR 49,99; het moderne deco-assortiment heeft een adviesprijs vanaf EUR 39,99. Deze nieuwe decoratieve ledlampen zijn te koop in alle grote bouwmarkten, verlichtingsspeciaalzaken en online.