Zoek naar:

Nieuwe lichtlijnserie van WinLed


Nieuwe lichtlijnserie van WinLed

WinLed introduceert een uitbreiding van haar Skyline lichtlijn serie. Het bedrijf heeft deze armaturen doorontwikkeld tot een hoogwaardig volledig aluminium lichtlijnsysteem voor toepassing in productiehallen en magazijnen.

Optimale kwaliteit
Stabiliteit van de lichtopbrengst en duurzaamheid van de armatuur waren hierbij de uitgangspunten. De WinLed Skyline heeft een extra lange levensduur (> 70.000 uur) dankzij het volledig geëxtrudeerde en geanodiseerde aluminium profiel. De constructie van het profiel is zodanig dat de leds en de drivers elk over een eigen koellichaam beschikken zodat deze elkaar thermisch niet kunnen beïnvloeden. Dit zorgt voor een optimale koeling waardoor een hoge lichtoutput van 11.000 lm mogelijk is.

Nederlands product
WinLed ontwikkelt en produceert de armaturen in haar eigen fabriek in Winterswijk om de kwaliteit optimaal te waarborgen. De ledboards worden gemaakt bij BHC in ’s Heerenberg, een gerenommeerd bedrijf op het vlak van led-technologie.

 

Installatievriendelijk
Het Skyline lichtlijnsysteem is snel en efficiënt te installeren. De profielen van 300 of 450 cm laten zich eenvoudig koppelen en ophangen. De armaturen van 153 cm lang kunnen vervolgens op iedere gewenste plaats van de lijn ingeklikt worden zodat men een optimale lichtverdeling verkrijgt aangepast aan het gebruik van de hal.

 

Compleet assortiment
Het Skyline assortiment bevat meerdere lichtoutputs (tussen 4.000 - 11.000 lm/ 116 -136 lm/W) en verschillende kleurtemperaturen (3000K, 4000K en 5000K). Tevens leverbaar als gelensde uitvoering met een smalle lichtbundel, speciaal voor gangpaden tussen stellingen. Ook zijn al de Skyline ledunits compatible met standaard VEKO lichtlijnprofielen.

Uiteraard blijft de Skyline ook als losse armatuur verkrijgbaar (toepasbaar als pendelarmatuur of direct onder het plafond).