Zoek naar:

Nieuwe Sylvania ToLEDo-LED Tubes zetten nieuwe standaard in prestaties en design


Nieuwe Sylvania ToLEDo-LED Tubes zetten nieuwe standaard in prestaties en design

Het vervangen van alle fluorescentiebuizen in je gebouw door ledalternatieven lijkt op het eerste gezicht een tijdrovende en kostbare klus. Maar Sylvania biedt nu de oplossing.

De marktleider op het gebied van verlichting voegt drie nieuwe ledbuizen toe aan zijn innovatieve assortiment kwalitatieve en compatibele ledbuizen. Al deze buizen werken met een breed scala van elektronische en magnetische voorschakelapparatuur en garanderen een snelle ROI. Zo maken de nieuwe Sylvania ToLEDo Tubes de overstap naar led zeer eenvoudig en snel.

De nieuwe ToLEDo Superia T8 Universal-lamp is een drie-in-éénoplossing die werkt met compatibele elektronische HF- en magnetische voorschakelapparatuur, en is ook geschikt voor direct gebruik op netspanning. Doordat deze buis zo veelzijdig is, is hij niet alleen ideaal voor een brede waaier van toepassingen, maar ook een energie-efficiënte oplossing voor installateurs. De ToLEDo Superia T8 Universal-buizen zijn verkrijgbaar in drie lengtes: 600, 1.200 en 1.500 millimeter. Alle drie met een hoge lumenopbrengst tot wel 3.600 lumen en een A++-energielabel. Met een gemiddelde levensduur van wel 60.000 uur en zeer hoge lumenefficiëntie van 150 lm/W zijn deze buizen de perfecte keuze voor professionele toepassingen.

De ToLEDo Superia T8 Electronic-lamp is ontworpen voor elektronische HF-voorschakelapparatuur en maakt bestaande installaties energiezuiniger doordat hij helpt besparen op operationele kosten. De ToLEDo Superia T8 Electronic levert tot wel 3.600 lumen met een A++-energielabel en 155 lm/W. De ToLEDo Superia T8 Electronic-buizen zijn, net als de Universal-versie, verkrijgbaar in lengten van 600, 1.200 en 1.500 millimeter, en gaan tot wel 50.000 uur mee.

De ToLEDo Superia T5 is het nieuwste vlaggenschipproduct van Sylvania, dat standaard T5 fluorescentiebuizen met hoge efficiëntie en output kan vervangen. Het is de perfecte oplossing voor het verbeteren van energiemanagement in kantoren, fabrieken en andere toepassingen, zonder dat dit ten koste gaat van lichtkwaliteit. De ToLEDo Superia T5 heeft met 162 lm/W een uitstekend rendement en een lichtstroom van wel 5.600 lumen, met A++-energielabel om energiebesparing te maximaliseren. Deze lichtbron gaat tot wel 60.000 uur mee en is verkrijgbaar met een lengte van 1.149 en 1.449 millimeter.

“Led biedt enorm veel voordelen op het gebied van energie- en kostenbesparing, ook als het gaat om renovatieprojecten”, zegt Anuj Vasu, Senior Product Line Manager LED Lamps bij Feilo Sylvania. “Fluorescentiebuizen worden in talloze verschilende situaties gebruikt: van kantoren en winkels tot en met parkeergarages en openbare ruimten. De verscheidenheid van toepassingen is vrijwel eindeloos en wij zijn blij hier een kwalitatieve en eenvoudig te installeren ledoplossing aan toe te voegen.”