Zoek naar:

Nieuwe technologische innovatie: Dim to Warm nu ook in Hoogvolt mogelijk


Nieuwe technologische innovatie: Dim to Warm nu ook in Hoogvolt mogelijk

Niet geheel zonder trots kunnen wij meedelen dat Illuxtron, de innovatieve producent van LED-verlichting voor de professionele markt wederom een innovatieve, technologische stap heeft gemaakt.: Dim to Warm in Hoogvolt!

Was het tot nu toe alleen mogelijk om laagvolt armaturen te dimmen. Illuxtron heeft het nu ook mogelijk gemaakt om een Hoogvolt armatuur te kunnen dimmen.

Wat is Dim to warm
Momenteel is Dim to Warm een veel gebruikte term op de verlichtingsmarkt. Met deze technologie geeft kan een ruimtes de authentieke sfeer van vroeger krijgen. De technologie was nog maar beperkt beschikbaar en yoy nu toe alleen in Laagvolt. Maar vanaf nu is het ook mogelijk, met Dim to Warm, een led van Illuxtron met  Hoogvolt technologie te dimmen!

Wat is Dim to Warm?
Wanneer een gloeilamp gedimd wordt, verandert niet alleen de lichtsterkte, maar ook de kleurtemperatuur van de lamp. Kort gezegd de totale sfeerbeleving verandert door het dimmen. Dit in tegenstelling tot een standaard led lamp waarbij door het dimmen enkel de lichtsterkte en niet de kleur verandert. Het wordt dan alleen donkerder en niet sfeervoller. Dat maakt deze technologie bijzonder interessant om op door te ontwikkelen.


Voordelen van Hoogvolt
De voordelen van Hoogvolt zijn groot: simpel aansluiten, geen driver nodig en prijstechnisch interessant. Illuxtron heeft de innovatieve Hoogvolt dim to Warm technologie aan alle Fluxe / Fabio / Linea / Curion 75 / en 90 toegevoegd. De armaturen zijn leverbaar in 900 lumen en hebben een CRI waarde van 88.

Illuxtron International

Illuxtron International is dé partner voor het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van innovatieve LED verlichtingsoplossingen. Wat destijds startte als een kleine familieonderneming is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bedrijf, met een team van meer dan 35 mensen, dat actief is in meer dan 40 landen. De principes die aan de basis stonden gelden nog steeds; hoogwaardige kwaliteit, energiezuinige armaturen en innovatieve technologie.
Vanuit ons kantoor in Vlissingen worden producten ontwikkeld door ons eigen R&D team.
Illuxtron ontwikkelt voortdurend haar huidige collectie en ontwikkelt regelmatig baanbrekende nieuwe innovaties.