Zoek naar:

Nieuwe ToLEDo™ Mirage-reeks van Sylvania zorgt voor meer sfeer in woon-, horeca- en winkelomgeving


Nieuwe ToLEDo™ Mirage-reeks van Sylvania zorgt voor meer sfeer in woon-, horeca- en winkelomgeving

Sylvania lanceert ToLEDo™ Mirage, een reeks innovatieve en uiterst decoratieve ledlampen. De nieuwe lampen stralen stuk voor stuk klasse en sfeer uit, perfect voor gebruik in woningen, restaurants, bars en monumentale gebouwen.

De ToLEDo™ Mirage lampen hebben een innovatief gepatenteerd ontwerp met een kras- en temperatuurbestendige glasballon. Deze biedt eenzelfde optisch effect als een klassieke multi-filament gloeilamp, maar zorgt voor een duidelijk modernere sfeer. Dankzij een laag stroomverbruik, een levensduur van 25.000 uur, een snelle terugverdientijd en lage onderhoudskosten is de ToLEDo™ Mirage het ideale decoratieve lichtalternatief voor traditionele decoratieve filamentlampen.
Anuj Vasu, Senior Product Line Manager van Sylvania: “Of je nu huiseigenaar bent of gast in een hotel, bar of restaurant, je wilt een comfortabele en relaxte omgeving om je heen. Met de juiste verlichting is dat mogelijk. Daarbij is uiteraard het ontwerp van de lamp cruciaal.”


“De Sylvania ToLEDo™ Mirage lamp ziet er fraai uit, ongeacht of de lamp aan of uit is. De lichtopbrengst van 125 lumen zorgt voor zacht en sfeervol licht zonder verblinding en voor een laag stroomverbruik zonder concessies aan sfeer en esthetiek. ToLEDo™ Mirage lampen hebben een warme kleurtemperatuur van 2000K, dat zorgt voor een stijlvolle en elegante sfeer in iedere woon- of horecaruimte."


De nieuwe reeks is beschikbaar in acht verschillende varianten (ST64, G120, G200, A165, T45, T60 en E115) en heeft standaard drie jaar garantie. De lampen leveren een omni-directionele lichtdistributie van 300 graden. Dankzij dit brede aanbod aan lampvormen kan een klant de verlichting kiezen die aansluit bij zijn specifieke eisen. De ToLEDo™ Mirage wordt geleverd met een E27-fitting, waardoor er geen aanpassingen nodig zijn aan bestaande armaturen en de lichtbron eenvoudig toegepast kan worden.

 

Kijk voor meer informatie op http://www.sylvania-lighting.com.


Over Sylvania
Sylvania is een van ’s werelds meest toonaangevende verlichtingsfabrikanten. Verlichting is onderdeel van alles dat het bedrijf doet. Sylvania ontwerpt, produceert en biedt lichtoplossingen, verlegt hierbij de grenzen van technologie en blijft innoveren. De led-armaturen en -lampen van Sylvania transformeren zowel interieurs als buitenomgevingen. De geschiedenis van het bedrijf gaat tientallen jaren terug. Sinds die tijd heeft de organisatie zijn kennis en expertise ingezet in honderden uitdagende lichtprojecten – van bedrijven met vele locaties tot schitterende stadsarchitectuur. Bij het aanbieden van lichtoplossingen, diensten en producten die de wereld elke dag voor miljoenen mensen verlicht, werkt Sylvania nauw samen met klanten in de publieke, commerciële en consumentensector. Het bedrijf maakt van licht iets schitterends, en draagt de kracht om dat licht te bedienen over naar zijn klanten. Zo verbeteren zij hun omgeving en creëren ze prachtige ruimtes om in te wonen en werken. Met meer dan honderd jaar ervaring, biedt Sylvania klanten over de hele wereld geavanceerde lampen, armaturen en systemen. Het bedrijf is wereldwijd actief in meer dan 25 landen in Europa, Latijns-Amerika, Azië, het Midden-Oosten en Afrika.
 
Sylvania is onderdeel van Shanghai Feilo Acoustics Co Ltd, een bedrijf dat zich bezighoudt met het vervaardigen en distribueren van verlichtingsapparatuur. Shanghai Feilo Acoustics Co. Ltd., opgericht in 1984, heeft zijn hoofdkantoor in Shanghai en is de eerste naamloze vennootschap van China (SH 600651). In 2014 reorganiseerde het bedrijf op grote schaal en werd het een joint venture met bedrijven als Shanghai Yaming Lighting Co. Ltd., Beijing Shen’an Group en Shanghai Sunlight Enterprise Co. Ltd. Met de overname van Havells Sylvania, verkreeg Feilo fabrieken, logistieke centra, centra voor research & development (R&D) over de hele wereld, en markttoegang in 48 landen.