Zoek naar:

Nieuwe verlichting LEDVANCE geeft “Grootste Kerstboom” extra glans


Nieuwe verlichting LEDVANCE geeft “Grootste Kerstboom” extra glans

Op zaterdag 8 december aanstaande, even over half negen, dan gaat “De Grootste Kerstboom” in IJsselstein weer aan.

De voorbereidingen voor de 20ste ontsteking verlopen voorspoedig.
De fonkelnieuwe LED lampen van LEDVANCE zijn uitgebreid getest en het draaiboek ligt klaar. Niemand minder dan Glennis Grace zal zorgen dat de kerstboom oplicht.

De Grootste Kerstboom van Nederland uitgevoerd met LED lampen van LEDVANCE.
De stichting Grootste Kerstboom heeft in het voorjaar de organisatie van dit evenement weer opgepakt en inmiddels heeft LEDVANCE 120 nieuwe OSRAM HQL LED lampen aangeleverdom de grootse kerstboom weer te laten stralen. Hierdoor is de Grootste Kerstboom bij goed weer vanaf tientallen kilometers afstand te zien.

Voorzitter Mieke Kromwijk van stichting De Grootste Kerstboom: “De boom leeft bij heel veel mensen binnen en buiten de regio. Dat is dit jaar opnieuw gebleken. Wij zijn heel blij met de hulp die we hebben gekregen.” De Grootste Kerstboom brandt continu van zaterdag 8 december 2018 tot en met zondag 6 januari 2019.

De nieuwe generatie HQL LED Pro lampen.
De OSRAM HQL LED lampen van LEDVANCE zijn echte retrofit oplossingen voor traditionele HQL lampen. Naast de nieuwe generatie HQL LED PRO GEN3, introduceert LEDVANCE ook de HQL LED HIGHBAY.

OSRAM HQL LED PRO GEN3
Deze nieuwste generatie bestaat onder meer uit een nieuw type van 13.000 lm met E40 lampvoet,als vervanger voor 250W HQL- of 210W NAV lampen. Alle lampen hebben verbeterde prestaties en zijn beschikbaar in twee lichtkleuren: 4.000K en 2.700K. De HQL LED PRO is een robuuste lamp voor veeleisende toepassingen met een efficiëntie tot wel 133 lm/W en een hoge beschermingsklasse IP65. De lampen hebben een lange levensduur van 50.000 uur. Ze zijn C-VSA compatibel, maar werken ook op netspanning. Werking in zowel verticale als horizontale brandpositie mogelijk. LEDVANCE biedt een garantie van 5 jaar op deze lampen.

OSRAM HQL LED HIGHBAY
Deze nieuwe range LED lampen is ontwikkeld als vervanging voor traditionele 250W en 400W HQL of HQI lampen. Ze zijn beschikbaar in twee lumenpakketten: 13.000 lm en 20.000 lm. Ideaal voor indoor Highbay toepassingen in open armaturen. De HQL LED HIGHBAY lampen zijn echte retrofits: directe vervanging voor traditionele HQL lampen dankzij de C-VSA compatibiliteit en als HQI vervanging is werking op netspanning tevens mogelijk. Vergeleken met conventionele HQL lampen is een energiebesparing tot 65% te realiseren. Met een zeer hoge efficiëntie tot 143 lm/W en beschermingsklasse IP40. De lamp leent zich uitstekend voor applicaties in industriële faciliteiten en magazijnen met hoge plafonds. LEDVANCE biedt een garantie van 5 jaar op deze lampen.

Meer informatie over de nieuwe generatie HQL LD Pro lampen vind u hier