Zoek naar:

Nordic Global Trac Summersale bij Light4U


Nordic Global Trac Summersale bij Light4U

Wereldwijd wordt Nordic Aluminium gezien als dé standaard in hoogwaardige spanningsrail systemen. Als marktleider garandeert dit Finse merk een 100% kwaliteitsgarantie voor een probleemloze toepassing.

Deze zomer bestellen? Profiteer vanaf 1 juni van de Nordic Summersale bij Light4U!

 

Nordic staat voor innovatie

Dankzij de diverse installatie-opties gaat tailormade installeren snel en eenvoudig. Innovatie zit Nordic dan ook in het dna. Een goed voorbeeld is de snap-on bracket, waarmee maatwerk in een handomdraai geregeld is. Er zijn drie varianten van het systeem Nordic GLOBAL Trac verkrijgbaar: Pulse, Pro en Base.

 

De dikste kwaliteit

Kwaliteit is bij Nordic (onderdeel van LIVAL Groep) altijd doorslaggevend. Neem het koperdraad van de Nordic GLOBAL Trac, met 4mm2, een van de dikste van de markt. De voordelen? Een minimale kans op storingen, bestendiger op trillingen en de meest solide bevestiging van accessoires dankzij het gebogen koperdraad.

 

Zomerkorting en supersnelle levertijd

Light4U is al jaren leverancier van Nordic Aluminium. Light4U levert Nordic materialen uit ruime eigen voorraad, dus met zeer snelle levertijd. Ook in de zomermaanden. Daar bovenop geeft Light4U in deze periode ook nog eens 5% korting op de brutoprijs. De Nordic Summersale loopt van 1 juni tot en met 1 september 2018.