Zoek naar:

Ombouwen naar LED via DE NOOD: altijd de beste keuze!


Ombouwen naar LED via DE NOOD: altijd de beste keuze!

Laat uw klassieke armaturen ombouwen naar led via DE NOOD en profiteer van de vele voordelen.

Als gerenommeerde Nederlandse producent van straatverlichting (sinds 1924) heeft DE NOOD ruime ervaring met het ombouwen van armaturen. Zowel de kennis en vakmanschap van haar eigen medewerkers, als de samenwerking met gespecialiseerde lichtproducenten maken DE NOOD dé partner op het gebied van de ombouw naar de nieuwste lichtoplossingen.

10 jaar extra garantie
Wanneer u uw armaturen laat ombouwen bij DE NOOD, zullen altijd originele onderdelengebruikt worden. Bovendien kan de IP-Klasse van de armaturen gewaarborgd blijven door het plaatsen van o.a. nieuwe beglazing en rubbers. Hierdoor zal uw garantie met 10 jaar verlengd worden.

Schades direct verholpen
Wanneer de armaturen naar de werkplaats van DE NOOD gebracht worden voor het ombouwen, kunnen wij ook direct eventuele schades verhelpen. Zo bespaart u tijd én geld!

Grondige reiniging
Om de armaturen op een veilige en juiste manier te kunnen ombouwen, dienen de armaturen grondig gereinigd te worden, zowel binnenin als aan de buitenkant. Zo gaat een armatuur weer als nieuw de deur uit.

Optimale uitstraling en lichtopbrengst
Onze lichttechnieken zijn speciaal ontwikkeld voor de armaturen van DE NOOD. Hierdoor zal de uitstraling en lichtopbrengst van uw nieuwe lichtoplossing altijd optimaal zijn.

Certificatie inbouw Smart Lighting
Wanneer u kiest voor een Smart City toepassing, zal deze vakkundig worden ingebouwd. DE NOOD is officieel gecertificeerd voor het ombouwen naar de diverse Smart Lightingoplossingen van o.a. Philips, Tvilight en Luminext.

Smart Ready
Nog niet direct behoefte aan Smart Lighting? De nieuwe lichttechnieken van DE NOOD zijn Smart City ready. Zo kunt in de toekomst altijd eenvoudig overstappen naar één van de diverse toepassingen van het Smart City concept.

Altijd een duurzame oplossing
Ook klassieke armaturen die niet van DE NOOD zijn bouwen wij om naar de nieuwste lichttechnieken. Door uw armaturen bij DE NOOD te laten ombouwen kiest u voor een duurzame en milieuvriendelijke oplossing met de beste kwaliteit en hoogste service.

 

>> Download de flyer 'Ombouwen naar led via DE NOOD (uitgebreid)'