Zoek naar:

Ontdek oneindige product variatie!


Ontdek oneindige product variatie!

De nieuwe BIG WHITE 21 catalogus is uit en SLV Nederland organiseert nu persoonlijke presentaties en webinars, om iedereen kennis te laten maken met de nieuwstee producten.

Afgelopen maand hebben we onze jaarlijkse hoofdcatalogus, de BIG WHITE® voor het nieuwe jaar uitgebracht. In de BIG WHITE® '21 ontdek je meer dan 3.500 producten, waarvan 100 nieuwe producten (1000+ nieuwe varianten), met een uitstekend ontwerp en vele eigenschappen die je dagelijkse werk eenvoudiger maken. En dit alles op 896 pagina's van gerecycled papier.

Alle nieuwste producten zijn gebundeld in de NOVELTIES '21 brochure. Gepresenteerd met diverse toepassingsfoto’s, maak je kennis met de vele nieuwe lichtoplossingen voor binnen en buiten.

Wij organiseren presentaties en webinars rondom de nieuwe producten in de BIG WHITE® '21. Er is namelijk nogal wat te vertellen! Meer dan 1.000 nieuwe productvarianten, waaronder binnenverlichting, buitenverlichting en het modulaire NUMINOS® systeem, bestaande uit downlights, opbouwspots, railspots, pendellampen en héel veel keuzevrijheid.

Wil je een persoonlijke presentatie van de novelties?

Neem dan hier vrijblijvend contact op met SLV Nederland. Wij kunnen, conform de richtlijnen rondom COVID-19, bij je langskomen voor een persoonlijk gesprek. Maar het is ook mogelijk om de presentatie online te ontvangen via Microsoft Teams of Zoom.

Volg een gratis webinar

Wij organiseren meerdere webinars, die je gratis en online kunt volgen. In iedere webinar wordt een gedeelte van het nieuwe assortiment gepresenteerd. In een compacte sessie van ca. 30 minuten kun je direct vragen stellen. Ga voor meer informatie naar www.hulpbijverlichting.nl/webinars.

G-PM8QG98C1Q