Zoek naar:
https://www.benelux.ledvance.com/nl/professioneel/services/eu-verordeningen

Petrol Sign neemt Armada Janse over


Petrol Sign neemt Armada Janse over

GAMEREN - Petrol Sign B.V., met vestigingen in Nederland, Duitsland en Groot-Brittannië en onderdeel van het beursgenoteerde MS INTERNATIONAL Plc, heeft Armada Janse B.V., onderdeel van de Andus Group, op 11 september 2019 overgenomen. Samen vormen ze met circa 80 medewerkers een van de grootste spelers op de Europese markt voor lichtreclame.

“De overname past in onze internationale, strategische groeiambities”, zegt CEO Eelco Lambooij. “Door de synergie van onze diensten en organisaties kunnen we onze slagkracht vergroten om nieuwe marktkansen beter te benutten en onze positie te versterken.” De ISO9001:2015 en VCA** gecertificeerde bedrijven zijn succesvol en financieel-economisch gezond. De overname heeft geen nadelige gevolgen voor de personeelsbezettingen.

Beide bedrijven blijven vanuit hun huidige vestigingsplaatsen in Gameren respectievelijk Budel opereren onder de namen Petrol Sign | MSI en Armada Janse | MSI. Managing Director Leon Akkermans ziet mooie groeikansen: “De behoefte aan hoogwaardige totaaloplossingen in lichtreclame neemt in heel Europa toe. Door onze expertise te bundelen, kunnen wij bestaande en nieuwe klanten zowel nationaal als internationaal nog beter van dienst zijn.”

Fotobijschrift: CEO Eelco Lambooij (l) en Managing Director Leon Akkermans. 

Fotocredit: Petrol Sign