Zoek naar:

Philips Hue lanceert nieuwe producten die je verlichtingservaring nog verder verbeteren

Eindhoven, Nederland - Signify (Euronext: LIGHT), de wereldleider in verlichting, kondigt nieuwe innovaties aan binnen het Philips Hue-assortiment om je verlichting nog beter te personaliseren. De nieuwe Philips Hue Dymera wandlamp creŽert zowel binnen als buiten een architecturale look met op- en neerwaarts licht dat afzonderlijk instelbaar is. Nieuw is ook een 3D-geprint Philips Hue koord voor de bestaande filamentlampen, op maat gemaakt van 55% biocirculair materiaal. Daarnaast wordt ook het Philips Hue Perifo railverlichtingsysteem verder uitgebreid met nieuwe connectoren waardoor je meer keuzemogelijkheden hebt in het railontwerp. Tot slot zijn vanaf vandaag ook de eerder aangekondigde Philips Hue Secure camera starterkit en Philips Hue Secure verstraler met beveiligingscamera beschikbaar, evenals nieuwe functies in de app.

Afzonderlijk regelbare lampen voor een architecturale look

De nieuwe Philips Hue Dymera wandlamp heeft een uniek ontwerp en richt het LED-licht zowel omhoog als omlaag op de muur voor een architecturale look. Zo geef je elke ruimte een verfijnde stijl. De twee afzonderlijk regelbare lampen zijn met één tik te bedienen in de Hue app. De Philips Hue Dymera wandlamp is weerbestendig en kan dus zowel binnen als buiten gebruikt worden. 

 

Meer flexibiliteit voor een gepersonaliseerd ontwerp

Het nieuwe Philips Hue koord voor filamentlampen is speciaal gemaakt als aanvulling op de populaire Philips Hue filamentlampen. Het snoer kan eenvoudig boven een salon- of eettafel worden gemonteerd en samen met een filamentlamp worden gebruikt als een blikvanger in huis. Het is verkrijgbaar in zwart of wit en in twee maten, zodat het gemakkelijk in elk interieur past. De 3D-geprinte onderdelen zijn gemaakt van 55% bio-circulair materiaal dat bestaat uit afval en reststoffen van biologische oorsprong1. Het snoer is exclusief verkrijgbaar op philips-hue.com. 

 

Met de nieuwe Philips Hue Perifo T-connector kunnen rails in drie verschillende richtingen lopen, zodat je de hele kamer kunt verlichten met slimme railverlichting. De Philips Hue Perifo flexibele connector biedt volledige flexibiliteit over de vorm van de rail, omdat de connector ervoor zorgt dat de rails in elke richting en buiten een hoek van 90 graden kunnen lopen. Dit biedt meer mogelijkheden om elke vorm van railverlichting te creëren en zelfs railverlichting van je muur naar je plafond te laten lopen. Beide connectoren zijn verkrijgbaar in zwart en wit.  

 

Verbetering van het Philips Hue Secure-systeem

De eerder aangekondigde Philips Hue Secure camera starterkit en de Philips Hue Secure schijnwerpercamera zijn nu verkrijgbaar. De Philips Hue Secure camera starterkit is geschikt voor zowel binnen als buiten en is speciaal ontworpen om nieuwe gebruikers een volledige reeks slimme huisbeveiligingsmogelijkheden te bieden. Deze starterkit bevat een witte Philips Hue Secure bedrade camera - die een voedingseenheid en muurbevestiging bevat om de camera te installeren waar je maar wilt - twee witte contactsensoren, twee standaardlampen met wit en gekleurd licht met E27-fitting en een Hue Bridge, die toegang geeft tot alle functies die het Philips Hue Secure-systeem te bieden heeft. Met functies zoals live view, nachtzicht en tweerichtingsspraak kan Philips Hue Secure je meldingen sturen van mogelijke beveiligingsrisico's of indringers afschrikken met unieke licht- en geluidsalarmen. De starterkit integreert naadloos in het Philips Hue systeem en werkt perfect samen met je Hue lampen en accessoires. Met deze slimme combinatie van licht en alarm heb je altijd een gerust gevoel. 

 

De Philips Hue Secure verstraler met beveiligingscamera brengt het beste van het Philips Hue systeem samen. De verstraler combineert licht en beveiliging en is speciaal ontwikkeld voor gebruik buitenshuis om je achtertuin, het terras of oprit in de gaten houden. Wanneer je een lichtalarm activeert vanuit de Philips Hue-app - verlicht de schijnwerper onmiddellijk een groot gebied in elke kleur, zoals helder wit of zelfs rood. De Philips Hue Bridge is vereist voor het gebruik van de Secure verstraler met beveiligingscamera. 

G-PM8QG98C1Q