Zoek naar:

Projectering voor stekerbaar installeren


Projectering voor stekerbaar installeren

Wij inventariseren samen met onze klanten welke projecten zich lenen voor stekerbaar installeren. Wanneer de klant kiest voor stekerbaar installeren, dan biedt Hemmink intensieve begeleiding en advies.

De combinatie van het tekort aan goede vakmensen en kortere bouwtijden vraagt om een andere aanpak in de bouwsector. Daarnaast heeft de markt ook nog te maken met de stijgende vraag naar flexibiliteit, circulair bouwen en duurzaamheid. Deze situatie vergt creativiteit en nieuwe manieren van bouwen, ook voor de installatiebranche.

Stekerbaar installeren kan één van de oplossingen zijn voor de uitdagingen in deze branche. Dankzij volledige pre-engineering, prefab onderdelen en de plug-and-play installatie, installeer je snel en efficiënt. “Een goede voorbereiding, waarbij de juiste aansluit- en doorschakelpunten en kabellengtes worden bepaald, uitgetekend en gecontroleerd, is hiervoor onontbeerlijk”, benadrukt Steven Lemmens, business manager Slim & Snel Installeren bij Hemmink.

Voorbeeld van begeleiding tijdens een project

 1. Inventarisatie en persoonlijk advies
  Als eerste worden de wensen van de klant geïnventariseerd en eventueel op locatie afgestemd. Op basis van de aangeleverde technische tekeningen van het project werkt één van onze sales engineers op de binnendienst een projectie en offerte op maat uit. Desgewenst worden ook meerdere opties uitgerekend om alle mogelijkheden te tonen en passend advies te geven.
 2. Projectie en offerte op maat
  Daarna wordt deze projectie is tot in detail uitgewerkt. Vanaf de meterkast of voedingspunt worden de snoeren ingetekend naar de verdelers en naar het toe te passen (prefab) schakelmateriaal. De groepenverdeling is ook eenvoudig af te lezen in de gemaakte projectietekeningen. De bijgevoegde materiaallijst geeft een goed overzicht met daarin duidelijk weergegeven de types en aantallen snoeren met de bruto prijzen en natuurlijk de bruto totaalprijs voor het project. Vanzelfsprekend wordt gerekend conform de wettelijke normen en eisen. Zo zijn de totaalkosten snel inzichtelijk.
 3. Toelichting projectie en offerte
  Een adviseur van Hemmink komt de projectie vervolgens in een persoonlijk gesprek toelichten. Is alles goed ingetekend? Heel belangrijk, want de projectie wordt immers niet alleen gebruikt om de prijs te bepalen maar wordt ook gebruikt als leidraad tijdens de installatie op de bouw zelf. Bij akkoord worden, in overleg met de klant, de producten bij de elektrotechnische groothandel naar keuze besteld.
  Tussentijds en/of bij de opstart van het project is onze adviseur beschikbaar om nogmaals langs te komen om het project door te nemen of extra advies over de installatie te geven. Als het project opgeleverd is, maakt de specialist of sales engineer graag een afspraak om het traject te evalueren.
 4. Begeleiding tijdens logistieke proces
  Bij het logistieke proces kan Hemmink je veel werk uit handen nemen, vertelt Lemmens. In samenwerking met groothandelspartners en  technische assemblagebedrijven zorgt Hemmink ervoor dat de materialen per verdieping of per ruimte worden verpakt en op het juiste moment op de bouwplaats gekit worden geleverd. Dit zorgt voor de juist sturing van materialen en voorkomt dat men moet zoeken naar artikelen of materiaal vergeet. Ook dat bespaart in totaliteit veel tijd.

Meer weten? Lees alles over stekerbaar installeren met Hemmink.