Zoek naar:

Regiolux en Lichtwerk op Light + Building: Hal 5.1, Stand C80

"Light in motion" is de nieuwe slogan van Regiolux GmbH en is ook het centrale thema van het gezamenlijke beursoptreden van Regiolux en haar dochteronderneming Lichtwerk op Light + Building 2024 in Frankfurt.

En dat betekent: geraffineerde verdere ontwikkelingen worden consequent doorgevoerd, innovatieve technologie wordt gecombineerd met puristisch design om een zeer unieke verlichtingstaal te creëren. De verlichtingsspecialisten uit Königsberg in Beieren leggen vooral de nadruk op innovatie, duurzaamheid en service - drie stelregels die energie-efficiënte, uiterst functionele en praktische verlichtingsoplossingen garanderen. 

De gezamenlijke beursstand C80 in hal 5.1 heeft een opvallende verschijning: de zijwanden zijn ontworpen met lichtlijnen rondom die de stand tot een duidelijk hoogtepunt maken. Onder dit gemeenschappelijke omhulsel presenteren de Regiolux Activity Zone en de Lichtwerk Lounge naast producten actuele en toekomstgerichte thema's en concepten.

 

Regiolux GmbH presenteert op Light + Building 2024 niet alleen nieuwe producten, maar ook een ie van beproefde producten en oplossingen die de competentie in de toepassingsgebieden "Sport en evenementen", "Industrie en logistiek", "Kantoor en onderwijs" en "Detailhandel" demonstreren.
Er wordt een overzicht gegeven van het high-performance portfolio: Snel te monteren lichtlijnsystemen, pendel-, opbouw- en inbouwarmaturen, high-bay en opbouwarmaturen en downlights.Het BTO-concept wordt gedemonstreerd met de worker plus-armatuur van Regiolux voor veelzijdige industriële toepassingen en met de nu geoptimaliseerde cleanroomarmatuur aduna, die onder andere overtuigt door haar eersteklas kleurweergave. Het BTO-concept wordt gedemonstreerd met de worker plus-armatuur van Regiolux voor veelzijdige industriële toepassingen en met de nu geoptimaliseerde cleanroomarmatuur aduna, die onder andere overtuigt door een eersteklas kleurweergave. 

Het Light Lab richt zich op innovatieve technologieën voor alle producten. Daarnaast staan onderwerpen als lichtspectrummeting en flikkeringsevaluatie centraal, die "live" worden gedemonstreerd en professioneel worden toegelicht door het standpersoneel. Efficiëntie en geschiktheid voor dagelijks gebruik staan evenzeer in het middelpunt van de belangstelling.

Regiolux hecht veel belang aan ecologisch en sociaal verantwoorde productstrategieën en de voortdurende verbetering van de eigen CO2-voetafdruk. Voor het leidmotief "Duurzaamheid" geeft het bedrijf informatie over de milieuvriendelijkheid van haar producten Made in Germany. Het Green Update concept voor verlichtingsrenovatie staat centraal. Regiolux heeft zich op dit gebied het afgelopen jaar uitstekend gepositioneerd en ziet een grote vraag. GreenKits, de duurzame retrofit oplossingen voor een groot aantal in gebruik zijnde armaturen, worden gepresenteerd. Daarnaast duurzame trunkingrenovatie - zelfs van trunking die meer dan 40 jaar oud is - om blijvende energiebesparingen te realiseren op een milieuvriendelijke en kostenbesparende manier. En met de changy downlight kunnen vrijwel alle problemen met grote plafondopeningen worden opgelost. Regiolux presenteert ook haar nieuwe "GreenPac" verpakkingsconcept.

Voor het derde leidmotief, "Service", presenteert Regiolux haar eigen diensten, waaronder het op maat en projectspecifiek produceren van armaturen volgens het build-to-order-principe (BTO): Basistypes vormen hier de basis, flexibele componenten maken er vervolgens geïndividualiseerde allrounders van die precies voldoen aan de respectievelijke behoeften en eisen van het project. Service" betekent echter ook een betrouwbare planning gedurende het hele project, waarbij Regiolux en Lichtwerk alle betrokkenen actief ondersteunen, inclusief het ontwerp en de inbedrijfstelling van een vereist besturingssysteem met al zijn componenten.

G-PM8QG98C1Q