Zoek naar:
https://www.benelux.ledvance.com/nl/professioneel/services/eu-verordeningen

Saled zet verlichting Jumbo Van Wincoop om naar LED verlichting


Saled zet verlichting Jumbo Van Wincoop om naar LED verlichting

Begin december heeft Saled de complete verlichting van supermarkt Jumbo Van Wincoop omgezet naar duurzame LED verlichting. De in Bunschoten gevestigde Jumbo gaat hierdoor flink besparen op energiekosten. Daarnaast zal de CO2-uitstoot van het pand...

Begin december heeft Saled de complete verlichting van supermarkt Jumbo Van Wincoop omgezet naar duurzame LED verlichting. De in Bunschoten gevestigde Jumbo gaat hierdoor flink besparen op energiekosten. Daarnaast zal de CO2-uitstoot van het pand - dat gevestigd is aan de Ziel – flink worden gereduceerd.

Alle conventionele verlichting werd vervangen door moderne en duurzame LED verlichting. Zo zijn er nu een groot aantal LED Tubes geïnstalleerd, maar ook LED Downlighters en LED Vluchtwegverlichting. De overgang zal in totaal een energiebesparing opleveren van maar liefst 74.289 kWh per jaar. Daarnaast zal de CO2-uitstoot worden gereduceerd met meer dan 42048 kg per jaar.

‘Alle producten zijn nu veel beter zichtbaar’
Een ander bijkomend voordeel is de verbeterde lichtbeleving. ‘Alle producten zijn nu veel beter zichtbaar. Wij horen van veel klanten dat het veel fijner en helderder is in de winkel’, aldus Jan van Wincoop (eigenaar Jumbo Van Wincoop).