Zoek naar:

Schuch nieuwe Ledstraler voor Hallen - TRIANO


Schuch nieuwe Ledstraler voor Hallen - TRIANO

Bondig ontwerp, slim geconstrueerd, snel gemonteerd! De nieuwe ledstraler voor halverlichting overtuigd in elk opzicht. Dit markante armatuur met de drie karakteristieke ledsegmenten is slim geconstrueerd. Door de segmentatie .................

Dit markante armatuur met de drie karakteristieke ledsegmenten is slim geconstrueerd. Door de segmentatie van de ledmodules op de robuuste behuizing van drukgegoten aluminium ontstaat een zeer efficiënt, geïntegreerd koelribbensysteem, dat elke van de drie ledmodules geheel omsluit. De combinatie met het directe contact van de ledmodules met de alu-behuizing leidt tot uitmuntend temperatuurmanagement. Hierdoor kan de TRIANO worden toegepast bij een omgevingstemperatuur van – 2- tot + 55, dan wel + 45° Celsius.

Vanzelfsprekend is ook bij deze hoge omgevingstemperaturen de systeemlevensduur van de led L80B10 > 50.000 branduren zonder beperkingen gewaarborgd.
De éénpunts ophanging en de ‘plug & play’ stekkerverbinding maken montage en de inbedrijfname snel en gemakkelijk. De stekkers zijn voorgemonteerd en de moffen worden meegeleverd.

Leverbaar in twee uitvoeringen, vermogen vervangend voor 250 of 400 Watt HIT.

Bezoek de Hateha stand op de LEDEXPO standnr. E6, op 27 & 28 jan. 2016.
Brabanthallen Den Bosch