Zoek naar:

Securlite en Licht NL slaan handen ineen voor vandaalbestendige verlichting


Securlite en Licht NL slaan handen ineen voor vandaalbestendige verlichting

Een reis naar Frankrijk is niet meer nodig om aan de vandaalbestendige verlichting van de Franse expert Securlite te komen.

Het bedrijf slaat namelijk de handen ineen met Licht NL. Ideaal voor bijvoorbeeld gevangenissen, tunnels, wooncomplexen of op stations: plekken waar veel vandalisme voorkomt.

Vandalen hebben het vaak gemunt op verlichting in openbare plekken. Maar ook in wooncomplexen of gevangenissen is vandalisme een probleem. Een dure grap om steeds armaturen te vervangen. De extra stevige constructies van Securlite bieden op deze plekken uitkomst. Doordat ze robuust en stootbestendig zijn, zijn de onderhoudskosten vele malen lager. En dankzij de nieuwe samenwerking met Licht NL zijn ze voortaan een stuk makkelijker verkrijgbaar in Nederland.

Controle over het licht en energiebesparing

Niet alleen de stevigheid van de armaturen, ook de verlichting zelf is belangrijk. Met de mogelijkheden van Securlite kun je alle kanten op. Zo heb je de keuze uit vele diffusers en fronten. Daarmee bepaal je zelf hoe je het licht stuurt. Zo voorkom je verblinding, maar bijvoorbeeld ook donkere hoeken op perrons of in tunneltjes. De moderne ledtechnologieën en lichtmanagement voorkomen een onnodig hoge energierekening.

Fraaier en veiliger

Het assortiment van Securlite gaat verder dan standaardproducten. Bij specifieke wensen leveren Licht NL en Securlite een ontwerp op maat. In de productieomgeving van wel 4000 vierkante meter in Frankrijk kan Securlite vrijwel alles produceren. Zo krijgen bedrijven, architecten of lichtexperts precies wat ze zoeken om ruimtes fraaier en veiliger te maken. Licht NL is het aanspreekpunt voor vragen, bestellingen en ontwerpvoorstellen.