Zoek naar:
https://www.benelux.ledvance.com/nl/professioneel/services/eu-verordeningen

Signify bezorgt Rotterdam Ahoy unieke identiteit met vernieuwde LED-fašade


Signify bezorgt Rotterdam Ahoy unieke identiteit met vernieuwde LED-fašade

indhoven, Nederland - Signify laat Rotterdam Ahoy nog meer schitteren dankzij een vernieuwde LED-fašade. Deze fašade van maar liefst 1.000m▓ - de grootte van een viertal tennisvelden ! - zal de bezoekers voortaan nog meer inspireren en verrassen, de voorbijgangers nog beter informeren en... de Rotterdammers nog trotser maken!

Het vernieuwde scherm is samengesteld uit drie delen: het scherm in het midden heeft een ultrascherpe resolutie dankzij een hoge dichtheid aan pixels en wordt geflankeerd door 2 zijden met een lagere resolutie. Er werden ongeveer 21.000 pixels in de LED-façade verwerkt, waarvan bijna 17.000 in het midden en 2.000 aan iedere zijde: goed voor in totaal zo’n 378.000 LED-pixels!

De nieuwe LED-façade maakt van de gevel een origineel medium dat dag en nacht zichtbaar is voor alle voorbijgangers. Ze biedt een enorm pallet aan kleuren en kan worden gebruikt om berichten, maar ook livebeelden te tonen en lichteffecten te creëren zoals knippereffecten, vegen en explosies. In combinatie met slimme lichtregeling en het op afstand monitoren van de prestaties van de LED-façade kan de verlichting op ieder moment worden aangepast aan de wensen van Rotterdam Ahoy.