Zoek naar:

Signify opent nieuwe fabriek voor lichtbronnen en armaturen in China, de grootste ter wereld

Signify, de wereldleider in verlichting, heeft vandaag de opening aangekondigd van zijn grootste productielocatie voor LED-verlichting ter wereld in Jiujiang, in de provincie Jiangxi, China. De nieuwe fabriek van Zhejiang Klite Lighting Holdings Co., Ltd ("Klite"), de joint venture van Signify, zal hoogwaardige LED-verlichtingsproducten van het merk Philips produceren voor China en de wereldmarkt.

De 200.000 vierkante meter grote faciliteit zal eind dit jaar volledig operationeel zijn met 192 productielijnen en zal gebruik maken van productietechnologie van wereldklasse, geavanceerde procescontrole en intelligente logistiek om LED-verlichtingsbronnen en -armaturen te produceren voor zowel de professionele als de consumentenmarkt.

“Verdere groei in China is een belangrijk onderdeel van onze wereldwijde bedrijfsstrategie. Deze nieuwe fabriek is een belangrijke toevoeging aan onze wereldwijde productiecapaciteit en ondersteunt de groei van Signify in China en de rest van de wereld. De fabriek is volledig in lijn met onze groeivisie en illustreert onze langetermijnbetrokkenheid bij China, en versterkt onze productie- en innovatieaanwezigheid in deze belangrijke markt ter ondersteuning van de duurzaamheidsdoelstellingen van China”, aldus Eric Rondolat, CEO van Signify.
 
“Het openen van deze ultramoderne faciliteit versterkt niet alleen onze interne productiecapaciteit voor LED-verlichtingsproducten, maar het helpt ons ook om nog meer snelheid, efficiëntie en innovatie te stimuleren, zodat we ons beter kunnen voorbereiden op de groei in de wereldwijde LED-markt. verlichtingsmarkt”, zegt Rowena Lee, Division Leader Digital Products bij Signify.
"De nieuwe fabriek wordt onze grootste productielocatie voor LED-lampen en -armaturen in China en wereldwijd", aldus Yanwei Shen, CEO van Klite. "De provincie Jiangxi ligt in het centrum van het middenwesten van China en biedt voordelen op het gebied van transport en arbeidsmiddelen, waardoor het een geweldige locatie is om een productiebasis voor LED-verlichting te bouwen."
 
Met duurzaamheid bovenaan de Signify-agenda, worden in de nieuwe faciliteit energie-efficiëntiemaatregelen, productieautomatisering en intelligente logistieke technologieën toegepast om de doelstellingen op het gebied van duurzaamheid en slimme fabrieken te bereiken.
 
In 2019 verwierf Signify een belang van 51% in Klite, een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige, kostenefficiënte LED-bronnen en armaturen voor een wereldwijd klantenbestand. In China produceert Signify naast deze nieuwe faciliteit ook producten in zijn negen vestigingen op meerdere locaties. Deze interne productiecapaciteiten, evenals de strategische partnerschappen van Signify met contractfabrikanten, vormen een efficiënte hybride supply chain-strategie die een hoge marktrespons mogelijk maakt, productinnovatie versnelt en de groei van Signify in China en andere wereldmarkten ondersteunt.

G-PM8QG98C1Q