Zoek naar:

Signify verlicht 10 van de 12 voetbalstadions die deze zomer worden gebruikt in Rusland


Signify verlicht 10 van de 12 voetbalstadions die deze zomer worden gebruikt in Rusland

Signify (voorheen Philips Lighting) heeft 10 van de 12 voetbalstadions verlicht die deze zomer worden gebruikt in Rusland. Het gaat om de stadions Luzhniki (Moskou), Krestovsky (Sint Petersburg), Fisht (Sotsji) en Ekaterinburg Arena (Jekaterinenburg) evenals de voetbalstadions in Kazan, Rostov aan de Don, Kaliningrad, Nizjni Novgorod, Volgograd en Samara.

LED veldverlichting van Signify

De LED veldverlichting van Signify wordt gebruikt in de Ekaterinburg Arena. De state-of-the-art LED-verlichting voorziet voetballers en publiek van de beste kwaliteit licht die geschikt is voor 4K tv-uitzendingen en UHDTV super slow-motion herhalingen voor de honderden miljoenen televisiekijkers die alle acties op het veld tot in detail willen zien. De LED veldverlichting kan ook bestuurd en gesynchroniseerd worden met muziek om het publiek voor het begin van de wedstrijd amusement te bieden.

Grootste en meest innovatieve ledgevels in Rusland

De verlichting van de wereldmarktleider op dit gebied werd ook gebruikt om de gevels van stadions te verlichten. Dit draagt bij aan de sfeer voor de fans die de wedstrijden bijwonen. Een bijzondere installatie bevindt zich aan de buitenkant van het Luzhniki stadion in Moskou, waar een LED-dak van 39.000 vierkante meter werd geïnstalleerd. Het is één van de grootste en meest innovatieve ledgevels in Rusland. Deze gevel zorgt voor extra sfeer en entertainment voor de fans in de stad met bijzondere lichtshows voor, tijdens en na wedstrijden.

Bron: www.signify.com