Zoek naar:

SLV BENDO en BRENDA armatuurseries winnen Red Dot Award 2018


SLV BENDO en BRENDA armatuurseries winnen Red Dot Award 2018

SLV scoort een dubbele zege op de bekende internationale design competitie “Red Dot Award”, die jaarlijks plaatsvindt. De buitenverlichtingsserie BENDO en de indoor armaturenserie BRENDA maakte indruk op de jury van design experts.

Mede dankzij het hoge kwaliteit ontwerp en hun innovatieve kracht wint SLV met de BENDO en BRENDA productseries een Red Dot Award 2018. De beide productreeksen winnen de felbegeerde kwaliteitszegel voor goed ontwerp in de categorie “Product Design”, waarin inzendingen uit een totaal van 59 landen zijn gedaan. Ze behoren daarmee tot de beste producten van 2018. Ongeveer 40 experts van over de hele wereld gebruiken hun kennis van zaken om producten te beoordelen en te testen aan de hand van criteria zoals het innovatieniveau, functionaliteit, formele kwaliteit en ecologische compatibiliteit.

De ceremoniële finale van de succesvolle wedstrijd, het "Red Dot Gala", vindt plaats op 9 juli 2018 met ongeveer 1200 gasten van over de hele wereld, in het Aalto Theater in het Duitse Essen.

SLV is verheugd met de twee onderscheidingen. Het onderstreept de koers die het bedrijf volgt, met betrekking tot de combinatie van maximale productkwaliteit en modern design.

De BENDO staande armaturen voor buiten zijn ontworpen door de Duitse designer Carsten Witsch. De BRENDA binnenarmaturen komen van de hand van Johannes Tomm.