Zoek naar:

SLV introduceert 5 jaar garantie


SLV introduceert 5 jaar garantie

Vanaf 5 mei 2018 onderstreept SLV haar productkwaliteit met het verlenen van een garantie van vijf jaar* op de levensduur van al haar armaturen.

SLV streeft ernaar uitstekende klantenservice en producten te bieden met de best mogelijke kwaliteit. Daarom is SLV Nederland er trots op te kunnen informeren dat in de toekomst met extra zekerheid en vertrouwen de producten van SLV aan klanten kunnen worden aanbevolen.

Vanaf 5 mei 2018 onderstreept SLV haar productkwaliteit met het verlenen van een garantie van vijf jaar* op de levensduur van al haar armaturen. De garantie van 5 jaar dekt alle armaturen vanaf de huidige catalogus "BIG WHITE 2018". Uitgesloten zijn lichtbronnen, LED-strips, lichtbalken en enkele aanvullende producten en componenten.

SLV staat al meer dan 35 jaar voor uitstekend design, service en topkwaliteit. Met deze stap willen SLV de eindklant het vertrouwen geven dat hij zijn vertrouwen in de toekomst stelt door een SLV-armatuur te kopen.

* Er zijn garantievoorwaarden van toepassing die u kunt downloaden via https://www.slv.com/nl-nl/meta-navigation/over-slv/garantie.html