Zoek naar:

SLV met nieuwe productlijn op ARCHITECT@WORK


SLV met nieuwe productlijn op ARCHITECT@WORK

Op 12 en 13 september is de ARCHITECT@WORK beurs in Rotterdam Ahoy. SLV Nederland toont hier een nieuwe productlijn van design armaturen: BATO. Dit zijn stijlvolle plafond-, wand- en pendelarmaturen met LED module of losse E27 lichtbron.

Op de ARCHITECT@WORK worden uitsluitend innovaties op het publiek in Nederland loslaten. Alle bedrijven hebben een zeer streng ieproces doorlopen waarbij een iecomité toeziet op de goedkeuring van de producten. Deze procedure zorgt ervoor dat dit een van de meest gerenommeerde beurzen is in Nederland waar de nieuwste producten getoond worden, gaande van wandbekleding en verlichtingssystemen tot binnen- en buitenafwerking.

De toegang tot het evenement is gratis voor de voorschrijver. Ook drankjes, werkruimte en draadloos internet worden gratis aangeboden. Ontdek onze innovaties tijdens ARCHITECT@WORK Rotterdam: op woensdag 12 en donderdag 13 september elke dag van 13:00 tot 20:00 uur in Rotterdam Ahoy - Hal 1, stand nummer 189. Klik hier om online te registreren met code 80183.

SLV BATO

De BATO armatuurreeks van SLV is klassiek in ontwerp en modern in gebruik. Het ontwerp is van Jack Lichtfeld. Op de wand of boven een grote eettafel - de tijdloze uitstraling van de BATO is voor elke ruimte van toegevoegde waarde en geeft een unieke flair. De uitvoering is in zwart of koperkleur, of eventueel in een combinatie van deze kleuren. Bovendien zijn er twee verschillende groottes beschikbaar. Bij de LED versie is de lichtbron zelf niet zichtbaar, maar verborgen achter een diffuser die zorgt voor een zachte en aangename spreiding van het licht. De E27 versie combineert in het bijzonder goed met de nostalgische uitstraling van filament LED lichtbronnen. De armaturen met geïntegreerde LED lichtbron zijn dimbaar.