Zoek naar:

SLV Nederland gaat verhuizen


SLV Nederland gaat verhuizen

Leverancier van verlichting SLV Nederland zal per 18 juni 2018 zal verhuizen naar een nieuw adres: Kazernestraat 19, 5928 NL Venlo.

De nieuwe bedrijfslocatie van SLV Nederland bevindt zich in de Manufactuur. Het pand is een herbestemming van één van de fabriekshallen van de internationaal bekende meubelfabrikant Leolux. De bestaande ruimte is omgebouwd naar een open en transparante werkplek. In de renovatie is duurzaamheid, specifiek Cradle to Cradle, een doorslaggevende factor geweest in het ontwerp.

In het pand zitten meerdere creatieve bedrijven, waaronder architecten, projectinrichters, interieurontwerpers en het C2C ExpoLab. Onderling profiteren de bedrijven van elkaars kennis, kunde en netwerk. SLV Nederland heeft op de Kazernestraat 19 haar kantoor en tevens het lokale logistiek centrum met magazijn.

Over SLV

SLV heeft haar hoofdkantoor in Duitsland, waar het is opgericht in 1979 en is nu een van Europa's toonaangevende verlichtingsfabrikanten. Ruim 600 medewerkers wereldwijd, met dochterondernemingen in 13 landen en partnerschappen in 19 landen. Het bedrijf heeft een uniek productportfolio met zo’n 4000 verlichtingsproducten voor woningen, kantoren, horeca en winkels.