Zoek naar:

SLV viert 40-jarig bestaan met nieuwe BIG WHITE 2019 catalogus


SLV viert 40-jarig bestaan met nieuwe BIG WHITE 2019 catalogus

Het Duitse verlichtingsmerk SLV bestaat binnenkort 40 jaar. Dat geeft aanleiding voor een extra feestelijke catalogus, de BIG WHITE 2019, welke nu aangevraagd kan worden. De eerst 1.250 deelnemers ontvangen tevens een gratis SLV Zip Hoodie.

Begin oktober 2018 verschijnt de jaarlijkse hoofdcatalogus van internationaal verlichtingsmerk SLV: de BIG WHITE. De nieuwste editie van de catalogus telt 864 rijk geïllustreerde pagina’s en meer dan 3500 producten, waarvan er zo’n 575 nieuw zijn.

Omdat SLV alweer 40 jaar bestaat, wordt de BIG WHITE 2019 feestelijk geïntroduceerd met een speciale actie: de BIG WHITE WEEK. Deelnemers aan deze actie vragen gratis een catalogus aan en de eerste 1250 deelnemers ontvangen daarbij een sportieve SLV Zip Hoodie van Osaka (winkelwaarde van € 100,=). Voor deelname en actievoorwaarden kijkt men op www.bigwhite.nl. Meedoen kan op basis van een unieke deelnemerscode die via de website geregistreerd wordt. Medio oktober kunt men de catalogus en eventuele SLV Zip Hoodie bij een elektrotechnische groothandel naar keuze afhalen.

SLV kent een zeer uitgebreid assortiment verlichting voor woningen, kantoren, winkels en horeca. Professionele verlichting met een unieke prijs-kwaliteit verhouding, veelal op basis van LED-technologie. Van de producten is meer dan 95% uit voorraad leverbaar binnen 2-3 werkdagen, indien nodig binnen 24 uur. SLV staaft haar merk op „Deutsche Gründlichkeit“. Belangrijke pijlers voor het merk SLV zijn de beleving die uitgaat van design armaturen volgens de laatste trends, van veelal Europese ontwerpers, met een evenwichtige prijs-kwaliteit verhouding en extreem hoge leverprestaties. De producten van SLV worden veelal met 5 jaar garantie geleverd.

De BIG WHITE catalogus is al meer dan 10 jaar een standaardwerk dat elke e-installateur, interieurarchitect en lichtontwerper op zijn of haar bureau heeft staan. In de catalogus staan zeer veel toepassingsvoorbeelden. Bij elk product worden specificaties, maattekening, eventuele accessoires en de bruto verkoopprijs afgebeeld. Ideaal dus om in een direct gesprek met de eindklant erbij te nemen.

De uitstraling van de verlichtingsproducten is veelal trendy, strak en modern. Beschikbaar is luxe materialen en diverse kleuren, is er altijd een oplossing te vinden in deze catalogus.

Ondersteunende diensten zoals het geven van product- of lichtadvies, het maken van lichtberekeningen, 2D of 3D visualisaties, het leveren van demo producten en de complete ontzorging van A tot Z, maken onderdeel uit van de service van SLV.