Zoek naar:
https://www.benelux.ledvance.com/nl/professioneel/services/eu-verordeningen

Snelgroeiend InventDesign haalt ervaren Sales & Marketing professional aan boord!


Snelgroeiend InventDesign haalt ervaren Sales & Marketing professional aan boord!

Met ingang van 3 september is Tjeerd Visser aangesteld als Sales & Marketingmanager bij InventDesign.

Het gaat om een nieuwe functie binnen het bedrijf. Door de aanhoudende groei is een ervaren Sales- en Marketingmanager inmiddels essentieel voor het Sales & Marketing Team en de organisatie in haar geheel.

Tjeerd Visser is een ‘rot in het vak’ en heeft veel ervaring opgedaan in in verschillende branches. Zo is hij van grote betekenis geweest bij Dopper, Gielissen Interiors en Tchai. Hij zet niet alleen graag zijn vakkennis in, maar is ook sterk in het verbinden en inspireren van zijn collega’s.

InventDesign is hard op weg om een internationale ‘brand’ te worden en zet zich continu in om de markt van de creatieve LED-verlichting te kunnen bedienen. InventDesign levert met name maatwerk en innovatieve oplossingen voor de specifieke klant. Waar wenselijk verzorgt InventDesign ook de programmering van de verlichting. Zo was InventDesign al verantwoordelijk voor LED-verlichting voor onder meer het Amsterdam Music Festival, de A’DAM toren, CoolCat winkels, vele grote musicals en theatervoorstellingen, televisiestudio’s en bedrijven als Nike, Crowne Plaza Hotel, etc.

Naast uitbreiding en sturing op andere vlakken, vraagt de toenemende vraag naar LED-verlichting ook om een topmanager op het gebied van Sales & Marketing. Oprichter en eigenaar Stefan Verhoef over Tjeerd Visser: “InventDesign is toe aan een ervaren persoon op deze functie om verder door te groeien. We hebben unaniem voor Tjeerd gekozen vanwege zijn enthousiasme, drive en werkervaring. Wij zijn ervan overtuigd dat Tjeerd met zijn team de komende maanden een grote ontwikkeling gaat doormaken.