Zoek naar:

Stekerbare installatie van het Technova College


Stekerbare installatie van het Technova College

Er is voornamelijk voor stekerbaar installeren gekozen vanwege de installatiesnelheid, installatiegemak en flexibiliteit: de installatie kan zo gemakkelijk uitgebreid en aangepast worden wanneer dat nodig is.

Installatiegemak en flexibiliteit

ITN: “Bij het project Technova College hebben wij gebruik gemaakt van stekerbaar installeren. Voornamelijk vanwege de installatiesnelheid, installatiegemak en flexibiliteit: de installatie kan zo gemakkelijk uitgebreid en aangepast worden wanneer dat nodig is. Wij hebben ca. 1500 armaturen en 1500 stuks wandcontactdozen stekerbaar geïnstalleerd. In een relatief kort tijdbestek hebben we een groot aantal componenten kunnen aansluiten, hierdoor een flinke tijdwinst behaalt waardoor wij het project op tijd konden opleveren.

Technova College toekomstbestendig gebouw 

Tijdens de bouw hebben is er gebruik gemaakt van een breed scala aan beschikbare technieken zoals stadswarmte, regeltechniek, KNX, energiezuinige verlichting, flexibele inrichting van installatie om aan wensen van gebruikers te kunnen aanpassen, monitoring van energiegebruik, etc. Het Technova College is hierdoor een toekomstbestendig gebouw geworden!”

Engineering van een stekerbare installatie

Michiel vertelt in het kort hoe de engineering van een stekerbare installatie in zijn werk gaat: “Onze werkwijze hierin is sterk afhankelijk van het project, complexe structuren worden met de leverancier en groothandel opgezet; eenvoudige projecten worden met eigen kennis uitgevoerd. De projectleider maakt deze keuze op basis van prijs en mogelijkheden."

Keuze voor Adels

Wat was de reden om te kiezen voor de stekerbare producten van Adels? Michiel licht dit toe: “We hebben gekozen voor Hemmink met het merk Adels omdat het prijstechnisch interessant was en ze een grote verscheidenheid aan kabels met CPR keurmerk hebben. En uiteraard de gewenste kwaliteit.”

Bekijk de volledige referentie. 

G-PM8QG98C1Q