Zoek naar:

Stratas en Licht NL gaan samen voor optimale museumverlichting


Stratas en Licht NL gaan samen voor optimale museumverlichting

Welk kunstwerk of object je als museum ook tentoonstelt: je wilt het op de beste manier laten zien. Daar is goede verlichting voor nodig. Daarom wordt Licht NL exclusief importeur van de museumverlichting van Stratas een expert op dit gebied

Vanuit hun werkplaats in Berlijn produceert en test Stratas de speciale armaturen voor musea. Allemaal met de hand. Zo is er veel aandacht voor details en die precisie maakt elk armatuur geschikt voor ieder museum of galerie. Enkele voorbeelden zijn trackspots, pendelspots en omgevingslicht. De armaturen zijn compact en onopvallend. Op die manier blijven kunstwerken en andere objecten altijd het middelpunt van de belangstelling.

Combinatie met Xicato led-modules

Het belangrijkste in een museum zijn niet de armaturen zelf, maar de verlichting. De focus van Stratas is dan ook om armaturen en Xicato led-verlichting optimaal met elkaar te combineren. In tegenstelling tot andere technologieën is led efficiënter en zorgt het voor betere lichtkwaliteit, zonder UV-productie. Daarnaast zijn Stratas-armaturen volledig vrij van het vervuilende kwik. En ze gaan niet alleen langer mee, ze hebben ook na duizenden uren gebruik nog steeds dezelfde lichtkwaliteit. Zonder vermindering van licht of kleurverschil. Stratas heeft een uitgebreide keuze in armaturen voor 48V en 230V systemen.

Museumverlichting op maat

Gebruiksvriendelijkheid staat voor Stratas centraal. Zo is veel van de verlichting te bedienen via Bluetooth. En voldoen de bestaande ontwerpen niet aan jouw wensen, dan maken Stratas en Licht NL een ontwerp op maat. Zo past de verlichting altijd perfect bij het museum in kwestie. Licht NL is voortaan het aanspreekpunt voor vragen en ontwerpvoorstellen van Stratas museumverlichting.