Zoek naar:

Sylvania neemt de leiding in Retro-revolutie

Sylvania heeft zijn serie ToLEDo Retro-lichtbronnen verder uitgebreid om architecten, bouwkundig adviseurs, installateurs en consumenten nu nog meer keuze te bieden.

Deze zeer succesvolle collectie heeft de look-and-feel van de traditionele gloei- en halogeenlampen. De verbeterde serie heeft nieuwe dimbare en niet-dimbare lichtbronnen in verschillende vormen.

De nieuwe dimbare ToLEDo Retro V2-lichtbronnen hebben nu hetzelfde ontwerp als de populaire niet-dimbare serie. De lampen hebben niet langer een witte plastic band om de basis, wat de vernieuwde lampen esthetisch gezien een stuk aantrekkelijker maakt.

Sylvania breidt de serie daarnaast uit met innovatieve nieuwe modellen, waaronder de 1531 lm A67 en de 1531 lm Globe – die 100 watt-gloeilampen vervangen – en een 250 lm T25-lichtbron, een energiebesparende vervanger voor het lampje van de afzuigkap. 

De ToLEDo Retro-lichtbronnen zijn verkrijgbaar in de modellen GLS, Candle, Ball, T25, ST64 en Globe, en in verschillende kleurtemperaturen – MagmaGlow (1.700K), Candlelight (2.000K en 2.400K), Homelight (2.700K) en Cool white (4.000K) – voor de perfecte sfeer in iedere omgeving.

Stefaan Lorrez, Product Manager Sylvania-lichtbronnen: “Sylvania introduceerde als eerste retro dimbare en niet-dimbare ledlampen, en deze serie is erg succesvol gebleken. We zijn daarom blij onze klanten nu nog meer keuze te bieden, voor iedere gewenste sfeer. Met de verbeterde prestatie en het vernieuwde ontwerp, zijn we er zeker van dat onze klanten net zo dol zullen zijn op de nieuwe ToLEDo Retro-modellen als op de oorspronkelijke versies.”

De lichtbronnen maken gebruik van de innovatieve Filament Chip Technology (FCT), wat zorgt voor een 300° omni-directionele lichtdistributie die gelijkstaat aan een gloeilamp, en resulteert in een decoratief effect. FCT heeft ook een lagere warmteontwikkeling dan standaard ledlampen, en een uitstekende warmteafvoer. De combinatie van FCT, lineaire led-filamenttechnologie en een hoogwaardige gasvulling leidt tot een zeer performante lichtbron met een lichtstroom tot 116 lm/W voor dimbare en 134 lm/W voor niet-dimbare uitvoeringen. 

De ToLEDo Retro is de eerste lichtbron in zijn soort die standaard verkrijgbaar is in dimbare en niet-dimbare uitvoeringen met energielabels tot A++. De volledige serie biedt daarnaast de allerbeste lumenefficiëntie, en helpt daarmee de CO₂-uitstoot te verlagen. Klanten kunnen in minder dan een jaar hun investering terugverdienen en tot 92 procent aan energie besparen. Daarmee is de ToLEDo Retro-reeks zowel op het gebied van looks als prestatie de ideale keuze. De dimbare modellen zijn daarnaast uitgebreid getest om een traploze en geleidelijke dimming van honderd procent tot tien procent te garanderen.

Meer informatie: www.feilosylvania.com.