Zoek naar:

Targetti levert railspots Basiclabel winkel in Hoorn


Targetti levert railspots Basiclabel winkel in Hoorn

Dit voorjaar adviseerde en realiseerde Grimex Licht uit Nibbixwoud volledige nieuwe winkelverlichting voor Basiclabel in Hoorn met Targettis RAY railspots.

De succesvolle Westfriese onderneming Basiclabel, met een eigentijdse collectie meubels en interieuraccessoires, heeft recent haar winkel in de historische binnenstad van Hoorn volledig verbouwd. Interieurontwerper Piet-Jan van de Kommer tekende voor het ontwerp, Jürgen Oude Bos van Grimex Licht voor het lichtplan en het Italiaanse Targetti leverde de armaturen voor de winkelverlichting.

Na 10 jaar werd het tijd om de winkel aan de Gedempte Turfhaven een grondige facelift te geven. In niet minder dan 10 dagen is de winkel volledig gerenoveerd, waarbij het uitgangspunten waren om een lichte, frisse en vooral gezellige winkel te creëren. Het lichtplan zou zorgen voor een warme sfeer, accenten op de productpresentaties en een besparing op de energierekening. Ruim 60 witte RAY mini LED stralers van het Italiaanse designlabel Targetti bleken de juiste keuze. Door de kleur en afmeting slechts bescheiden in beeld. En door een honingraat louvre als accessoire toe te voegen werd ook hinderlijke helderheid aan het armatuur weggenomen. De krachtige LED lichtbron met een warme lichtkleur en excellente kleurweergave eigenschappen (2.700K, CRI97) zetten de vernieuwde vestiging van Basiclabel in het gewenste licht.

Medio februari opende de winkel haar deuren weer. Wat direct opvalt zijn de toonbank, de heldere kleuren, een staalblauwe kas achterin de ruimte en overzichtelijke presentatie van de meubels en accessoires. Dit beeld sluit naadloos aan bij de eveneens vernieuwde website en de brochures van Basiclabel. De adviseurs in de winkel én de klanten zijn enthousiast. Dit is een plek waar je nog jaren naartoe komt; om te shoppen, om te werken, om je te laten inspireren of om gewoon even lekker rond te neuzen.

Grimex Licht
Targetti - via Agent251