Zoek naar:

Terugroepactie: ADEGAN MANILA van SLV


Terugroepactie: ADEGAN MANILA van SLV

Heeft u een ADEGAN MANILA tafellamp of staande lamp van SLV? Controleer dan de productiedatum (sticker onder op de voet) en ga naar https://www.slv.com voor meer informatie over de terugroepactie.

Veiligheid en kwaliteit van haar producten heeft voor SLV de hoogste prioriteit. Als onderdeel van de verplichte product monitoring, wil SLV haar klanten erop wijzen dat binnendringend vocht in de omgeving van de lampvoet van de ADEGAN MANILA tafel- en staande lamp met artikelnummers 231385 en 231395 het lamphuis en de staaf in uitzonderlijke gevallen onder spanning kan zetten (230V) wanneer de stroomkabel wordt ingestoken.

Er hebben zich nog geen incidenten voorgedaan, waarbij een consument geëlektrocuteerd had kunnen worden. Toch wil SLV, om redenen van preventieve consumentenbescherming, informeren dat de mogelijkheid van een gevaarlijke elektrische schok niet kan worden uitgesloten en in individuele gevallen zal blijven, afhankelijk van de betreffende toepassingssituatie.

SLV roept daarom de betreffende producten terug (productieperiode 01.2014 tot 09.2017). Kijk voor meer informatie op www.slv.com.