Zoek naar:

Topproducten van LEDVANCE voor industriële toepassingen


Topproducten van LEDVANCE voor industriële toepassingen

Industriële toepassingen kunnen nogal een uitdaging vormen voor een installateur. Ook wat verlichting betreft. Die moet robuust, presterend en energiezuinig zijn, en tegelijkertijd bestand zijn tegen stof, vocht, hitte en trillingen. De industrie stelt immers hoge eisen aan licht. Er is behoefte aan verlichting voor de meest uiteenlopende ruimtes, van productiehallen tot buitenterreinen. Met de nieuwste generatie prestatiegerichte LED armaturen en LED buizen biedt LEDVANCE betrouwbare producten die aan deze eisen voldoen.

LEDVANCE breidt het portfolio van vochtbestendige armaturen uit met de nieuwe Damp Proof Special Gen2. Deze nieuwe versie met extra hoge IP-waarde (IP67, IP69K) en een lichtstroom tot 6.500 lumen, is volledig verzegeld voor gebruik in o.a. landbouwtoepassingen (met uitzondering van pluimvee), en is bestand tegen ammoniak (DLG testrapport beschikbaar). Damp Proof Special Gen2 realiseert een energiebesparing tot 55% in vergelijking met armaturen op basis van traditionele fluorescentielampen. Eenvoudig en gereedschaploos te installeren. Door de draaibare bevestiging kan het armatuur in elke gewenste positie worden vastgezet voor een optimale lichtverdeling. LEDVANCE geeft een garantie van 5 jaar.

 

High Bay Performance Gen3 

De nieuwe generatie LEDVANCE High Bay Performance Gen3 armaturen zijn efficiënte vervangers voor 250W/400W HID highbay armaturen met een energiebesparing tot 60% vergeleken met armaturen op basis van traditionele verlichtingstechnologie. Krachtige armaturen met een lichtopbrengst tot 140 lm/W en een lichtstroom tot 30.000 lumen. De LEDVANCE High Bay Performance voor veeleisende toepassingen is beschikbaar in 4.000K en 6.500K en biedt verschillende lichtstromen en uitstralingshoeken voor montagehoogten van 6 tot 14 m. Dankzij de IP65-classificatie is de High Bay speciaal beschermd tegen stof en water en daardoor geschikt voor vele verschillende toepassingen in industriële omgevingen. Met de losse accessoires (reflector, refractor) kan een UGR < 22 worden gerealiseerd.

LEDVANCE geeft een garantie van 5 jaar.

 

LED buizen: OSRAM SubstiTUBE® PRO Ultra Output

Deze nieuwe hoog presterende T8 LED buizen hebben een zeer hoge lumenoutput tot 3.700 lm. Ze zijn ultra-efficiënt tot 175 lm/W en beschikken over een lange levensduur van 60.000 uur. Ze zijn daarmee ideaal voor veeleisende verlichtingstaken. De LED buizen zijn vervaardigd van glas met splinterbescherming waardoor ze prima toepasbaar zijn in de voedingsindustrie. SubstiTUBE® PRO Ultra Output is geschikt voor werking op C-VSA en netspanning en is VDE gecertificeerd. Flikkervrij conform de nieuwe EU 2019/2020 (SLR) richtlijn.